Zwarteweg 25

Noordwijk

€ 6.000,- p/j

Zwarteweg 25
Zwarteweg 25
Zwarteweg 25
ALGEMENE INFORMATIE
Het betreft hier een kantoorruimte op de 1e verdieping van een bedrijfspand welke gunstig is gesitueerd aan de Zwarteweg 25 in Noordwijk aan de rand van het moderne bedrijvenpark 's-Gravendijck. Gelegen op een beveiligd bedrijventerrein met een goede bereikbaarheid. Via de nabij gelegen provinciale weg N206 bereikt u de aansluiting op de snelweg A44/A4 richting Leiden, Den Haag, Schiphol/Amsterdam. Voor de deur bevindt zich een bushalte met verbindingen richting Leiden Centraal Station en Den Haag Centraal Station. Het centrum van Noordwijk en Katwijk is binnen 10 minuten bereikbaar.

OPPERVLAKTEN
Circa 24m² bvo KANTOORRUIMTE 1e verdieping.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Noordwijk, sectie: H, nummer: 1396 A1 gedeeltelijk.

VOORZIENINGEN
• Gezamenlijke entree met de eigenaar/gebruiker van de ruimte op de begane grond.
• Systeemplafonds met inbouwverlichting.
• Kabelgoten.
• Pantry met warm water en koelkast.
• Toiletruimte met opbergkast.
• Verwarming via de airco-installatie.
• Raampartij met 2 stuks draairamen en inzethorren.
• De brandwerendheid bedraagt 30 minuten WBDBO (Weerstand tegen BrandDoorslag en BrandOverslag).
• Het geheel is gelegen op een afgesloten terrein met vrije toegang op werkdagen van 07:00 uur tot 17:00 uur. Buiten deze openingstijden kunt u toegang verkrijgen met een pas.

BESTEMMING
Bestemming bedrijven tot en met categorie 3.2, bron: Ruimtelijke Plannen. Voor alle actuele bestemmingsplannen kijkt u op ruimtelijkeplannen.nl. Bij vragen hierover adviseren wij u contact op te nemen met de betreffende gemeente.

AANVAARDING
Oplevering en aanvaarding vindt plaats in onderling overleg met onze opdrachtgever en is op korte termijn mogelijk.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 6.000,00 per jaar exclusief btw en exclusief verbruik elektra.

HUURTERMIJN
De termijn zoals genoemd in het standaard model van de ROZ is vijf jaar en vijf optie jaren. Een afwijkende termijn is eventueel bespreekbaar.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks CPI alle huishoudens 2015 = 100, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek - CBS.

OMZETBELASTING
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een btw belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe btw wetgevingsvoorstelling huurder niet aan het criterium “meer dan 90 procent btw belaste prestaties verricht” voldoet, en zodoende het verzoek om btw belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

BETALINGEN
Per kwartaal vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur met btw.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken - ROZ.

INTERESSE?
Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact met ons opnemen. Als u na bezichtiging interesse heeft in dit pand dan kunt u ons een huurvoorstel doen toekomen. Dit voorstel dient te voldoen aan de volgende criteria:
- Omschrijving wie u bent en wat u doet.
- Huurprijs, ingangsdatum en contracttermijn.
- Aanvullende informatie, zoals uw website en Kvk nummer, is altijd welkom.

BIJZONDERHEDEN
- Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.
- Er is geen NEN2580 meetrapport aanwezig. Verkoper/verhuurder, danwel Mens Makelaars aanvaarden geen aansprakelijkheid voor afwijkingen in de opgegeven maten cq. plattegrond. Huurder/koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te controleren.
- Mocht er door bemiddeling van Mens Bedrijfsmakelaardij B.V. voor dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u als huurder danwel koper ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.
- Als makelaar zijn wij in bepaalde gevallen verplicht om in het kader van de Wet ter voorkoming van Witwassen en Financiering Terrorisme (Wwft) een cliëntonderzoek uit te voeren.
- De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Overdracht

Huurprijs
€ 6.000,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwjaar
2003

Kantoorruimte

Oppervlakte
24 m²
In units vanaf
24 m²
Luchtbehandelingen
Airco
Verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein, landelijk gebied

Vraag meer informatie aan

Deel via social media