Ons bedrijf

Ons bedrijf

Mens Makelaars is de nummer 1 bedrijfsmakelaar van de regio. Al 50 jaar zijn wij dé experts op het gebied van commercieel onroerend goed. Of het nu gaat om verhuur, aanhuur, verkoop, aankoop, taxaties, vastgoedbeleggingen of vastgoedadvies, bij Mens Makelaars bent u aan het juiste adres!

Ons team van ervaren makelaars en vastgoedadviseurs kenmerkt zich door de no-nonsense mentaliteit en resultaatgerichte aanpak. Hierdoor kunnen wij voor elke klant de beste transactie realiseren.

Mens Makelaars bestaat al 50 jaar. In 1973 richtte Harry Mens het bedrijf op. De voorliefde voor vastgoed, het bij elkaar brengen van vraag en aanbod en een no-nonsense mentaliteit zaten er al in vanaf het begin. Mens Makelaars is gestart als een breed georiënteerd kantoor, gericht op woningen en het begeleiden van projectontwikkeling en commercieel onroerend goed. Eind jaren '80 is Mens Makelaars zich nadrukkelijker op commercieel onroerend goed gaan focussen. De woningverkoop en -verhuur werd afgestoten, waardoor Mens Makelaars één van de eerste exclusieve bedrijfsmakelaarskantoren van Nederland werd.  

 

 

 

Later is het kantoor zich, naast commercieel onroerend goed, wederom gaan specialiseren in begeleiding van projectontwikkeling en de verkoop en verhuur van nieuwbouwwoningen namens ontwikkelaars en professionele beleggers.

Met Harry Mens op de achtergrond beschikt Mens Makelaars over een enorm netwerk en potentieel aan ontwikkelaars, bouwers, beleggers en invloedrijke ondernemers.  

Directeur Ad Bakker, al sinds 1979 werkzaam, kent inmiddels elk bedrijfspand in de Duin- en Bollenstreek. Zijn grote kennis van het aanbod, de vraag, de vastgoedeigenaren, beleggers, huurders, maar ook van de actuele prijsontwikkelingen zorgen ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van wat er speelt.

Overdracht van kennis en ervaring
Sander Bakker is sinds 2014 werkzaam bij Mens Makelaars. In 2018 is hij toegetreden als partner. Inmiddels al jaren actief als ervaren makelaar/vastgoedadviseur met een veelzijdig netwerk. Hij leerde het vak van Harry en zijn vader Ad. Sander is onder andere gespecialiseerd in winkelvastgoed. Of het nu gaat om een ruimte van 30m² of 1.000m² +, Sander vindt voor elk pand de juiste huurder en voor elke huurder het juiste pand. Maar ook op het gebied van ander commercieel vastgoed zoals bedrijfs- en kantoorruimte is hij de man.

Met de toetreding van Bas Brekelmans als nieuwe partner in 2019 hebben we een specialist erbij op het gebied van ruimtelijke ordening, bestemmingsplannen, vergunningen en nieuwbouwplannen. Met zijn 13 jaar ervaring als wethouder Ruimtelijke Ordening weet hij als geen ander hoe je omgaat met een gemeente om je plannen te realiseren. 

Ons team wordt compleet gemaakt door onze deskundige en ervaren binnendienst medewerker Sheila Bos. Zij zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes voorbereid, gedocumenteerd en afgehandeld wordt.

Het zal geen verbazing wekken dat wij na al die jaren onafgebroken en succesvol makelaarschap de regionale markt als geen ander kennen. Uiteraard de Duin- en Bollenstreek, maar ook grote delen van de Haarlemmermeer en daarbuiten.

Het netwerk de kennis en ervaring van de mensen bij Mens Makelaars maken het kantoor de nummer 1 bedrijfsmakelaar van de hele regio.

Vraag meer informatie aan