Verkoop/verhuur nieuwbouwprojecten

Verkoop/verhuur nieuwbouwprojecten

Vanwege onze jarenlange ervaring en dagelijkse activiteiten in het bedrijfsmatig vastgoed weten we precies wat er speelt en waar de kansen liggen. We hebben een haarfijn gevoel voor de regionale marktontwikkelingen, prijsvorming, trends, politieke haalbaarheid van bouwplannen etc..  

Wij begeleiden en adviseren partijen over de mogelijkheden zoals bijvoorbeeld de bouw van bedrijfsruimtes, het transformeren naar (eventueel deels) woningen of geheel sloop en nieuwbouw. Ook voor de verkoop en verhuur van zowel bedrijfsruimtes als woningen zijn wij u graag van dienst. 

Mens Makelaars staat vooral bekend als bedrijfsmakelaar, maar we zijn ook al jaren bijzonder actief als verkoop/verhuur makelaar wonen nieuwbouw. We treden hier op voor projectontwikkelaars en beleggers.

Vanuit onze bedrijfsactiviteiten hebben wij diverse bedrijfsgebouwen verkocht aan projectontwikkelaars en beleggers waar na planontwikkeling en gemeentelijke procedures woningen konden worden gerealiseerd. Of het nu gaat om kleinschalige bouwplannen met enkele appartementen of om complete nieuwbouwwijken met honderden woningen, Mens Makelaars heeft het met succes vormgegeven en uitgevoerd.

Wij staan u dan ook graag bij in hett traject van aankoop en planontwikkeling tot de verkoop/verhuur. Maar ook als u al een plan ontwikkeld heeft en u bent op zoek een goede partij om dit te verkopen/verhuren dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Een kleine greep uit de vele projecten van de laatste jaren;

Voormalige kistenfabriek Elka -  Woonhaven Elka te Lisse 40 woningen.

Plan Engelse Tuin te Voorhout 28 appartement aan CV verkocht en voor CV verhuurd.

Transformatie Eurocross kantoor te Noordwijk -  34 appartementen Van Panhuysstraat te Noordwijk.


Nieuwbouw bedrijfsunits te Nieuw Vennep.

 

Vraag meer informatie aan