Teylingerlaan 4

Voorhout

€ 330,- p/m

ALGEMENE INFORMATIE
In het onlangs gemoderniseerde pand aan de Teylingerlaan 4 te Voorhout bieden wij diverse kantoorkamers aan. De oppervlakte van deze kantoren varieert van circa 16m² tot circa 70m². Op zichtlocatie gelegen aan de N443 tussen Noordwijkerhout en Sassenheim met een directe aansluiting naar de rijksweg A44. Het object is zowel met eigen als openbaar vervoer goed bereikbaar.

OPPERVLAKTEN
Het betreft hier 4 kantoorkamers van totaal circa 152m², als volgt onderverdeeld:
- Kantoorkamer 1 circa 42m².
- Kantoorkamer 2 circa 70m².
- Kantoorkamer 3 circa 24m².
- Kantoorkamer 4 circa 16m².

Zowel de afzonderlijke kantoren als het geheel is beschikbaar voor verhuur.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente Voorhout, sectie B, nummer 5753.

VOORZIENINGEN
Het object is voorzien van een gezamenlijke entree op de begane grond, trappenhuis naar de 1e verdieping, gezamenlijke hal met pantry en toiletten. De kantoren zijn voorzien van systeemplafonds met LED-verlichting en verwarming via radiatoren.

PARKEREN
Parkeren is mogelijk op eigen terrein.

BESTEMMING
Bestemming bedrijven. Voor alle actuele bestemmingsplannen kijkt u op omgevingswet.overheid.nl. Bij vragen hierover adviseren wij u contact op te nemen met de betreffende gemeente.

AANVAARDING
Oplevering en aanvaarding vindt plaats in onderling overleg met onze opdrachtgever.

HUURPRIJS EN SERVICEKOSTEN
De huurprijs exclusief btw en servicekosten voor de afzonderlijke kantoorruimtes bedraagt:

- Kantoorkamer 1 € 700,00 per maand
- Kantoorkamer 2 € 1.050,00 per maand
- Kantoorkamer 3 € 500,00 per maand
- Kantoorkamer 4 € 330,00 per maand

Indien geopteerd wordt voor de huur van meerdere kantoorkamers dan is de huurprijs op aanvraag verkrijgbaar.

Verhuurder zal servicekosten in rekening brengen voor de volgende zaken: schoonmaak algemene ruimtes, glasbewassing, tuin-, technisch en algemeen onderhoud, alsmede administratieve kosten. Tevens is er een voorschot voor het verbruik van gas, water en elektriciteit van toepassing. De servicekosten en het voorschotbedrag voor het verbruik van gas, water en elektriciteit zijn afhankelijk van de gehuurde oppervlakte en zullen in overleg met onze opdrachtgever nader bepaald dienen te worden.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks CPI alle huishoudens 2015 = 100, gepubliceerd door het CBS.

OMZETBELASTING
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een btw belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe btw wetgevingsvoorstelling huurder niet aan het criterium “meer dan 90% btw belaste prestaties verricht” voldoet, en zodoende het verzoek om btw belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

BETALINGEN
Per kwartaal vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur met btw.

INTERESSE?
Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact met ons opnemen. Als u na bezichtiging interesse heeft in dit pand dan kunt u ons een huurvoorstel doen toekomen. Dit voorstel dient te voldoen aan de volgende criteria:
- Omschrijving wie u bent en wat u doet.
- Huurprijs, ingangsdatum en contracttermijn.
- Aanvullende informatie, zoals uw website en Kvk nummer, is altijd welkom.

BIJZONDERHEDEN
- Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.
- Er is geen NEN2580 meetrapport aanwezig. Verhuurder, danwel Mens Makelaars aanvaarden geen aansprakelijkheid voor afwijkingen in de opgegeven maten cq. plattegrond. Huurder verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te controleren.
- Mocht er door bemiddeling van Mens Bedrijfsmakelaardij B.V. voor dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u als huurder ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.
- Als makelaar zijn wij in bepaalde gevallen verplicht om in het kader van de Wet ter voorkoming van Witwassen en Financiering Terrorisme (Wwft) een cliëntonderzoek uit te voeren.
- De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Overdracht

Huurprijs
€ 330,- p/m
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwperiode
vanaf 2001 tm 2010

Kantoorruimte

Oppervlakte
152 m²
In units vanaf
16 m²
Verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming

Buitenruimte

Ligging
Landelijk gebied

Vraag meer informatie aan

Deel via social media