Madame Curiestraat 15

Sassenheim

€ 13.500,- p/j

ALGEMENE INFORMATIE
Op het zeer goed bereikbare bedrijvenpark Sassenheim-Zuid bevindt zich deze bedrijfsruimte op de begane grond. Gelegen nabij de op- en afrit van de snelweg A44 (Schiphol-Den Haag) en NS-station Sassenheim met treintraject Den Haag, Leiden, Schiphol, Amsterdam Centraal. Een bushalte bevindt zich op loopafstand.

OPPERVLAKTEN
Circa 100m² BEDRIJFSRUIMTE begane grond

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente Sassenheim, sectie B, nummer 3479-A2 gedeeltelijk.

VOORZIENINGEN
Deze unit is in een aantal ruimtes verdeeld en beschikt over een gezamenlijke entree met hal, een bedrijfsruimte voorzien van een handbedienbare overheaddeur en verlichting, een kantoorachtige ruimte voorzien van verlichting, deels systeemplafond en deels gipsplafond, vloerverwarming en een eigen toilet. In overleg zijn de volgende opties mogelijk: het realiseren van een eigen entree en het verwijderen van de kantoorachtige ruimte waardoor er één open bedrijfsruimte ontstaat. De kantoorruimte op de verdieping is verhuurd en behoort niet tot het geheel. Voor wat betreft het verbruik van gas, water en elektra zullen partijen in gezamenlijk overleg nadere afspraken maken.

PARKEREN
Het geheel beschikt over 3 eigen parkeerplaatsen, het aantal te gebruiken parkeerplaatsen zal in onderling overleg met onze opdrachtgever afgestemd dienen te worden.

BESTEMMING
Bestemming bedrijven tot en met categorie 3.2, bron: Ruimtelijke Plannen. Voor alle actuele bestemmingsplannen kijkt u op ruimtelijkeplannen.nl. Bij vragen hierover adviseren wij u contact op te nemen met de betreffende gemeente.

AANVAARDING
Oplevering en aanvaarding vindt plaats in onderling overleg met onze opdrachtgever.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 13.500,00 per jaar exclusief btw en verbruik gas, water en elektriciteit.

HUURTERMIJN
Vijf jaar en vijf optie jaren. Een afwijkende termijn is bespreekbaar.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks CPI alle huishoudens 2015 = 100, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek - CBS.

OMZETBELASTING
BTW is niet van toepassing.

BETALINGEN
Per kwartaal vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur met btw.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken - ROZ.

INTERESSE?
Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact met ons opnemen. Als u na bezichtiging interesse heeft in dit pand dan kunt u ons een huurvoorstel doen toekomen. Dit voorstel dient te voldoen aan de volgende criteria:
- Omschrijving wie u bent en wat u doet.
- Huurprijs, ingangsdatum en contracttermijn.
- Aanvullende informatie, zoals uw website en Kvk nummer, is altijd welkom.

BIJZONDERHEDEN
- Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.
- Er is geen NEN2580 meetrapport aanwezig. Verhuurder, danwel Mens Makelaars aanvaarden geen aansprakelijkheid voor afwijkingen in de opgegeven maten cq. plattegrond. Huurder verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te controleren.
- Mocht er door bemiddeling van Mens Bedrijfsmakelaardij B.V. voor dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u als huurder danwel koper ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.
- De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Overdracht

Huurprijs
€ 13.500,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
2001

Bedrijfshal

Oppervlakte
100 m²
Vloerbelasting
1500
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, toilet

Kantoorruimte

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein

Vraag meer informatie aan

Deel via social media