Koninginneweg 6

Lisse

€ 26.460,- p/j

ALGEMENE INFORMATIE
Het betreft hier een winkelruimte met een frontbreedte van circa 10 meter aan de Koninginneweg 6 te Lisse. De winkelruimte beschikt over energielabel A+ en is zeer gunstig gelegen midden in het levendige centrum van Lisse aan de rand van winkelcentrum Blokhuis.
Het Blokhuis Lisse wordt momenteel gerenoveerd zodat de uitstraling en aantrekkingskracht van het winkelcentrum en het Dorpshart Lisse behouden blijft en wordt vergroot. Het renovatieproject zal op korte termijn worden afgerond.

Lisse heeft een uitgebreid winkelcentrum met een sterke regiofunctie en ruime gratis parkeergelegenheid verspreid gelegen in het gehele centrum. Vele landelijke winkelketens hebben zich hier gevestigd, zoals Bristol, C&A, BCC, Hema, Blokker, Albert Heijn, Rituals, ICI Paris etc. Ook bevinden zich in het centrum diverse lokale speciaalzaken en restaurants.

OPPERVLAKTEN
Circa 196m² * WINKELRUIMTE

* Desgewenst kan deze winkelruimte uitgebreid worden met de naastgelegen winkelruimte aan de Koninginneweg 8 welke een een oppervlakte heeft van circa 178m² begane grond en circa 109m² 1e verdieping.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente Lisse, sectie D, nummer 8393 gedeeltelijk.

VOORZIENINGEN
Het geheel zal casco verhuurd worden, eventuele voorzieningen behoren niet tot het gehuurde, onderhoud of vervanging hiervan komen voor rekening van huurder.

BESTEMMING
Bestemming gemengd, bron: Ruimtelijke Plannen. De voor gemengd aangewezen gronden zijn bestemd voor detailhandel, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen en lichte horecabedrijven. Voor alle actuele bestemmingsplannen kijkt u op ruimtelijkeplannen.nl. Bij vragen hierover adviseren wij u contact op te nemen met de betreffende gemeente.

AANVAARDING
Oplevering en aanvaarding vindt plaats in onderling overleg met onze opdrachtgever.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 26.460,00 exclusief btw per jaar.

Indien geopteerd wordt voor de mogelijkheid om de naastgelegen winkelruimte aan de Koninginneweg 8 bij te huren zal de huurprijs in overleg met onze opdrachtgever nader bepaald dienen te worden.

HUURTERMIJN
Tijdelijke verhuur voor maximaal 2 jaar.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks CPI alle huishoudens 2015 = 100, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek - CBS.

OMZETBELASTING
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een btw belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe btw wetgevingsvoorstelling huurder niet aan het criterium “meer dan 90 procent btw belaste prestaties verricht” voldoet, en zodoende het verzoek om btw belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

BETALINGEN
Per kwartaal vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur met btw.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken - ROZ.

INTERESSE?
Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact met ons opnemen. Als u na bezichtiging interesse heeft in dit pand dan kunt u ons een huurvoorstel doen toekomen. Dit voorstel dient te voldoen aan de volgende criteria:
- Omschrijving wie u bent en wat u doet.
- Huurprijs, ingangsdatum en contracttermijn.
- Aanvullende informatie, zoals uw website en Kvk nummer, is altijd welkom.

BIJZONDERHEDEN
- Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.
- Er is geen NEN2580 meetrapport aanwezig. Verhuurder, danwel Mens Makelaars aanvaarden geen aansprakelijkheid voor afwijkingen in de opgegeven maten cq. plattegrond. Huurder verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te controleren.
- Mocht er door bemiddeling van Mens Bedrijfsmakelaardij B.V. voor dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u als huurder danwel koper ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.
- Als makelaar zijn wij verplicht om in het kader van de Wet ter voorkoming van Witwassen en Financiering Terrorisme (Wwft) een cliëntonderzoek uit te voeren.
- De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Overdracht

Huurprijs
€ 26.460,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
1993

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Oppervlakte
196 m²
In units vanaf
196 m²
Verkoopvloer oppervlakte
196 m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
1000
Welstandsklasse type
A2

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum

Vraag meer informatie aan

Deel via social media