Kapelstraat 5

Lisse

€ 695.000,- k.k.

ALGEMENE INFORMATIE
Het betreft hier een multifunctioneel object staande en gelegen aan de Kapelstraat 5 in het centrum van Lisse. Het object is gunstig gelegen midden in het levendige centrum van Lisse naast Supermarkt Hoogvliet. In de directe omgeving bevinden zich diverse landelijke winkelketens, lokale speciaalzaken en diverse restaurants. In de nabije omgeving zijn er voldoende openbare gratis parkeermogelijkheden (blauwe zone). Het pand heeft zowel aan de voor- als achterzijde een entree.

OPPERVLAKTEN
Circa 260m² WINKELRUIMTE begane grond.
Circa 245m² OPSLAGRUIMTE 1e verdieping.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente Lisse, sectie A, nummer 8675.

BESTEMMING
Bestemming gemengd, wat het object geschikt maakt voor detailhandel, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen en lichte horecabedrijven uit ten hoogste categorie 1. Voor alle actuele bestemmingsplannen kijkt u op omgevingswet.overheid.nl. Bij vragen hierover adviseren wij u contact op te nemen met de betreffende gemeente.

AANVAARDING
Oplevering en aanvaarding vindt plaats in onderling overleg met onze opdrachtgever.

VRAAGPRIJS
De vraagprijs bedraagt € 695.000,00 kosten koper, btw is niet van toepassing.

INTERESSE?
Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact met ons opnemen. Als u na bezichtiging interesse heeft in dit pand dan kunt u ons een koopvoorstel doen toekomen. Dit voorstel dient te voldoen aan de volgende criteria:
- Omschrijving wie u bent en wat u doet.
- Bieding en de gewenste overdrachtsdatum.
- Aanvullende informatie, zoals uw website en Kvk nummer, is altijd welkom.

BIJZONDERHEDEN
- Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.
- Er is geen NEN2580 meetrapport aanwezig. Verkoper, danwel Mens Makelaars aanvaarden geen aansprakelijkheid voor afwijkingen in de opgegeven maten cq. plattegrond. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te controleren.
- Mocht er door bemiddeling van Mens Bedrijfsmakelaardij B.V. voor dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u als koper ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.
- Als makelaar zijn wij verplicht om in het kader van de Wet ter voorkoming van Witwassen en Financiering Terrorisme (Wwft) een cliëntonderzoek uit te voeren.
- De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Overdracht

Vraagprijs
€ 695.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
1980

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
272 m²

Winkelruimte

Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Oppervlakte
505 m²
In units vanaf
505 m²
Verkoopvloer oppervlakte
260 m²
Verdiepingen
2
Frontbreedte
600
Horeca toegestaan
Ja
Welstandsklasse type
A1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum

Vraag meer informatie aan

Deel via social media