Kanaalstraat 75

Lisse

€ 32.670,- p/j

ALGEMENE INFORMATIE
Het betreft hier een winkelruimte aan de Kanaalstraat 75 te Lisse. De winkelruimte beschikt over energielabel A+ en is zeer gunstig gelegen midden in het levendige centrum van Lisse.

Het Blokhuis Lisse wordt momenteel gerenoveerd zodat de uitstraling en aantrekkingskracht van het winkelcentrum en het Dorpshart Lisse behouden blijft en wordt vergroot. Het renovatieproject zal op korte termijn worden afgerond.

Lisse heeft een uitgebreid winkelcentrum met een sterke regiofunctie en ruime gratis parkeergelegenheid verspreid gelegen in het gehele centrum. Vele landelijke winkelketens hebben zich hier gevestigd, zoals Bristol, C&A, Hema, Blokker, Albert Heijn, Rituals, ICI Paris etc. Ook bevinden zich in het centrum diverse lokale speciaalzaken en restaurants.

OPPERVLAKTEN
Circa 198m² WINKELRUIMTE

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente : Lisse
Sectie : D
Nummer : 7212

VOORZIENINGEN
Het object is voorzien van systeemplafonds, verlichting, 2 airco-units, luchtgordijn, magazijn/kantoor, pantry, toilet, CV met radiatoren. Het object zal ‘as is, where is’ worden verhuurd.

PARKEREN
Ruime gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving.

BESTEMMING
Bestemming gemengd, de ruimte is geschikt voor onder andere detailhandel, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen, alsmede lichte horecabedrijven uit ten hoogste categorie 1 van de Staat van Horeca-activiteiten, uitsluitend inpandig. Bron: Ruimtelijke Plannen. Voor alle actuele bestemmingsplannen kijkt u op ruimtelijkeplannen.nl. Bij vragen hierover adviseren wij u contact op te nemen met de betreffende gemeente.

AANVAARDING
Oplevering en aanvaarding vindt plaats in onderling overleg met onze opdrachtgever.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 32.670,00 per jaar exclusief btw.

HUURTERMIJN
Vijf jaar en vijf optie jaren. Een afwijkende termijn is bespreekbaar.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks CPI alle huishoudens 2015 = 100, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek - CBS.

OMZETBELASTING
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een btw belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe btw wetgevingsvoorstelling huurder niet aan het criterium “meer dan 90 procent btw belaste prestaties verricht” voldoet, en zodoende het verzoek om btw belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

BETALINGEN
Per kwartaal vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur met btw.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken - ROZ.

INTERESSE?
Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact met ons opnemen. Als u na bezichtiging interesse heeft in dit pand dan kunt u ons een huurvoorstel doen toekomen. Dit voorstel dient te voldoen aan de volgende criteria:
- Omschrijving wie u bent en wat u doet.
- Huurprijs, ingangsdatum en contracttermijn.
- Aanvullende informatie, zoals uw website en Kvk nummer, is altijd welkom.

BIJZONDERHEDEN
- Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.
- Mocht er door bemiddeling van Mens Bedrijfsmakelaardij B.V. voor dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u als huurder danwel koper ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.
- Als makelaar zijn wij verplicht om in het kader van de Wet ter voorkoming van Witwassen en Financiering Terrorisme (Wwft) een cliëntonderzoek uit te voeren.
- De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Overdracht

Huurprijs
€ 32.670,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
1989

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Oppervlakte
198 m²
In units vanaf
198 m²
Verkoopvloer oppervlakte
198 m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
1000
Welstandsklasse type
A1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum

Vraag meer informatie aan

Deel via social media