Kanaalstraat 71

Lisse

€ 439.000,- k.k.

ALGEMENE INFORMATIE
Het betreft hier een multifunctioneel, zeer gunstig gelegen winkelruimte in het levendige winkelgebied aan de Kanaalstraat 71 te Lisse. Lisse heeft een uitgebreid winkelcentrum met een sterke regiofunctie en ruime gratis parkeergelegenheid verspreid gelegen in het gehele centrum. Vele landelijke winkelketens hebben zich hier gevestigd, zoals Bristol, C&A, Hema, Blokker, Albert Heijn, Rituals, ICI Paris etc. Ook bevinden zich in het centrum diverse lokale speciaalzaken en restaurants.

OPPERVLAKTEN
Circa 150m² winkelruimte begane grond.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente : Lisse
Sectie : D
Nummer : 7973 A1

VOORZIENINGEN
Het pand is voorzien van een frontbreedte van 6 meter, een duurzame airco-/warmtepompinstallatie (2019) welke kan koelen en verwarmen, systeemplafonds, verlichting, luchtgordijn, pantry en toilet (vernieuwd in 2019). Er zijn eigen meters voor de registratie van het verbruik van elektriciteit, gas en water. De aanwezige trap is enkel bestemd voor toegang naar de nooduitgang.

PARKEREN
In het centrum van Lisse zijn er voldoende gratis (blauwe zone) openbare parkeergelegenheden.

BESTEMMING
Bestemming centrumdoeleinden en daarmee geschikt voor gebruik op het gebied van detailhandel, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen of lichte horecabedrijven. Voor alle actuele bestemmingsplannen kijkt u op omgevingswet.overheid.nl. Bij vragen hierover adviseren wij u contact op te nemen met de betreffende gemeente.

AANVAARDING
Oplevering en aanvaarding vindt plaats in onderling overleg met onze opdrachtgever.

VRAAGPRIJS
De vraagprijs bedraagt € 439.000,00 kosten koper exclusief btw.

VERENIGING VAN EIGENAREN
Het voorschotbedrag ten behoeve van de VvE over het jaar 2024 bedraagt € 487,55.

GEMEENTELIJKE LASTEN
- OZB 2024 € 811,52.
- Hoogheemraadschap van Rijnland 2023 € 61,11 (tarief 2024 is op dit moment nog niet bekend).

INTERESSE?
Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact met ons opnemen. Als u na bezichtiging interesse heeft in dit pand dan kunt u ons een koopvoorstel doen toekomen. Dit voorstel dient te voldoen aan de volgende criteria:
- Omschrijving wie u bent en wat u doet.
- Bieding en de gewenste overdrachtsdatum.
- Aanvullende informatie, zoals uw website en Kvk nummer, is altijd welkom.

BIJZONDERHEDEN
- Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.
- Er is geen NEN2580 meetrapport aanwezig. Verkoper, danwel Mens Makelaars aanvaarden geen aansprakelijkheid voor afwijkingen in de opgegeven maten cq. plattegrond. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te controleren.
- Mocht er door bemiddeling van Mens Bedrijfsmakelaardij B.V. voor dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u als koper ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.
- Als makelaar zijn wij verplicht om in het kader van de Wet ter voorkoming van Witwassen en Financiering Terrorisme (Wwft) een cliëntonderzoek uit te voeren.
- De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Overdracht

Vraagprijs
€ 439.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
1978

Winkelruimte

Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Oppervlakte
150 m²
In units vanaf
150 m²
Verkoopvloer oppervlakte
150 m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
600
Horeca toegestaan
Ja
Welstandsklasse type
A1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum

Vraag meer informatie aan

Deel via social media