Huygensstraat 40-Giotto

Noordwijk

prijs op aanvraag

OBJECTINFORMATIE
Het unieke kantoorgebouw Giotto kent een indrukwekkende architectuur met een moderne uitstraling en biedt units en vergaderruimten in verschillende groottes in Noordwijk.

De totale nieuwbouwontwikkeling bestaat uit 3.575 m² v.v.o. kantoorruimte verdeeld over 4 lagen. Het gebouw heeft vloervelden van ca. 900 m² groot. Er zijn 65 parkeerplaatsen gelegen naast het gebouw.

Het gebouw biedt een flexibele indeling, aantrekkelijk interieurontwerp en hoogwaardige voorzieningen zoals glasvezel internet en beveiliging. Daarnaast zijn er comfortabele gebouwinstallaties en goede parkeervoorzieningen voor zowel auto's, e-cars en e-bikes.

De start van de bouw van de nieuwbouw ontwikkeling wordt verwacht in Q4 van 2022 met een verwachte bouwtijd van ca. 12 tot 14 maanden.

LOCATIE
Gelegen naast het European Space research and technology centre - ESTEC, is dit een belangrijke locatie voor technische ontwikkelingen en data. Bekende namen als ESA, het Galileo Reference Centre en Space Expo zijn ook gevestigd op deze locatie met on-site faciliteiten op een toegankelijke, inspirerende en gewilde locatie om te werken, bezoeken en ontmoeten.

De aanleg van de RijnlandRoute, nieuwe wegverbinding van Katwijk, via de A44, naar de A4 bij Leiden, zorgt voor een uitstekende ontsluiting van Noordwijk en zal de doorstroming van het verkeer tussen Amsterdam, Den Haag en Rotterdam verbeteren.

BEREIKBAARHEID
Auto
Giotto ligt direct aan de N206 en N449 en heeft daardoor een goede aansluiting op de A44 die in verbinding staat met Den Haag, Schiphol en Amsterdam.

Openbaar vervoer
De gebouwen zijn gelegen op korte afstand van het busstation aan de 's-Gravendijckseweg te Noordwijk. Buslijnen 21, 430, 431 en 385 bevinden zich op loopafstand en bieden een directe verbinding naar Leiden CS, Den Haag, Katwijk en Noordwijk.

BESCHIKBARE VLOEROPPERVLAKTE
Het pand beschikt over ca. 3.575 m² v.v.o. kantoor- en archiefruimte verdeeld over 4 bouwlagen. Voor de verhuur is momenteel het geheel beschikbaar, als volgt verdeeld:
Begane grond 878 m² v.v.o.
1ste verdieping 880 m² v.v.o.
2de verdieping 909 m² v.v.o.
3de verdieping 908 m² v.v.o.
Totaal 3.575 m² v.v.o.

PARKEREN
65 parkeerplaatsen op eigen terrein met laadvoorzieningen voor electrische auto's. Er is een ruime fietsenstalling aanwezig.

HUURPRIJS
Kantoorruimte:
Op aanvraag.

Parkeerplaatsen:
Op aanvraag.

De huurprijzen zijn te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
Nader te bepalen.

OPLEVERINGSNIVEAU
Casco plus.

FACILITEITEN
- Ledverlichting
- Klimaatplafonds
- Invalidentoilet op de begane grond
- Ontvangstbalie
- Vloerpotten
- Verwarming en koeling per ruimte regelbaar
- Flexibele scheidingswanden
- Intercominstallatie
- Douches op de verdiepingen
- Lift
- Pantry per bouwlaag

HUURTERMIJN
3 tot 10 jaar met verlengingsperioden van telkens 5 jaar. De opzegtermijn bedraagt 12 maanden.

HUURINGANGSDATUM
Per Q4 2023.

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst is gebaseerd op ROZ model 2015.

BIJZONDERHEDEN
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Overdracht

Huurprijs
prijs op aanvraag
Status
beschikbaar
Aanvaarding
per datum

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwjaar
2022
In aanbouw
ja

Kantoorruimte

Oppervlakte
3.575 m²
In units vanaf
450 m²
Luchtbehandelingen
Airco, mechanische ventilatie, topkoeling
Verdiepingen
4
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling

Buitenruimte

Ligging
Kantorenpark

Vraag meer informatie aan

Deel via social media