Houttuin 4

Hillegom

€ 14.500,- p/j

ALGEMENE INFORMATIE
Zeer gunstig gelegen multifunctionele ruimte in het centrum van Hillegom. In de nabij omgeving bevinden zich diverse landelijke winkelbedrijven zoals Aldi, Albert Heijn, Dekamarkt, Jumbo, Hema, Blokker, Kruidvat, Expert en The Read Shop, maar ook diverse lokale speciaalzaken en horecabedrijven. Het centrum van Hillegom is voorzien van ruime parkeermogelijkheden. Hillegom is met de auto uitstekend bereikbaar, de snelwegen A4-A44 liggen op een kwartier afstand. Ook beschikt Hillegom over een NS-Station.

OPPERVLAKTEN
Circa 55m² WINKELRUIMTE.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente : Hillegom
Sectie : B
Nummer : 4686 A40 gedeeltelijk.

VOORZIENINGEN
Het pand is voorzien van een tegelvloer, systeemplafonds met LED-verlichting, airconditioning (2 units), toilet en pantry. Er is een eigen meter voor de registratie van het verbruik van elektra. Voor het verbruik van water zijn nader te bepalen servicekosten van toepassing. Er is geen gasaansluiting aanwezig.

BESTEMMING
Bestemming centrum bestemd voor detailhandelsbedrijven, dienstverlening, horeca categorie 1. Voor alle actuele bestemmingsplannen kijkt u op omgevingswet.overheid.nl. Bij vragen hierover adviseren wij u contact op te nemen met de betreffende gemeente.

AANVAARDING
Oplevering en aanvaarding vindt plaats in onderling overleg met onze opdrachtgever.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 14.500,00 exclusief btw per jaar.

HUURTERMIJN
Vijf jaar en vijf optie jaren. Een afwijkende termijn is bespreekbaar.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks CPI alle huishoudens 2015 = 100, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek - CBS.

OMZETBELASTING
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een btw belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe btw wetgevingsvoorstelling huurder niet aan het criterium “meer dan 90 procent btw belaste prestaties verricht” voldoet, en zodoende het verzoek om btw belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

BETALINGEN
Per kwartaal vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur met btw.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken - ROZ.

INTERESSE?
Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact met ons opnemen. Als u na bezichtiging interesse heeft in dit pand dan kunt u ons een huurvoorstel doen toekomen. Dit voorstel dient te voldoen aan de volgende criteria:
- Omschrijving wie u bent en wat u doet.
- Huurprijs, ingangsdatum en contracttermijn.
- Aanvullende informatie, zoals uw website en Kvk nummer, is altijd welkom.

BIJZONDERHEDEN
- Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.
- Er is geen NEN2580 meetrapport aanwezig. Verhuurder, danwel Mens Makelaars aanvaarden geen aansprakelijkheid voor afwijkingen in de opgegeven maten cq. plattegrond. Huurder verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te controleren.
- Mocht er door bemiddeling van Mens Bedrijfsmakelaardij B.V. voor dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u als huurder danwel koper ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.
- Als makelaar zijn wij verplicht om in het kader van de Wet ter voorkoming van Witwassen en Financiering Terrorisme (Wwft) een cliëntonderzoek uit te voeren.
- De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Overdracht

Huurprijs
€ 14.500,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
1982

Winkelruimte

Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Oppervlakte
55 m²
In units vanaf
55 m²
Verkoopvloer oppervlakte
55 m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
600
Welstandsklasse type
A1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum

Vraag meer informatie aan

Deel via social media