Hoofdstraat 69

Hillegom

€ 27.500,- p/j

ALGEMENE INFORMATIE
Aan de Hoofdstraat 69 te Hillegom bevindt zich deze winkelruimte welke thans in gebruik is door een franchisenemer van Top1Toys. Namens onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een opvolgende franchisenemer welke de huurovereenkomst wil overnemen. De huurovereenkomst loopt nu tot 1 oktober 2024, er geldt daarna een huurperiode van 5 jaar tot 30 september 2029, een breakoptie per 31 december 2026 is bespreekbaar. De huurovereenkomst kan per 30 september 2029 voor vijf jaar verlengd worden. De aanwezige Top1Toys goederenvoorraad kan overgenomen worden. Voor een goedgevulde commerciële winkel bedraagt dit bedrag ongeveer € 70.000,00 aan inkoopwaarde. Desgewenst kan onze opdrachtgever deze financieren. De winkelinventaris elektrische installaties plafond en Top 1 Toys uitingen en dergelijke worden bij de overname van de huurovereenkomst eigendom van de nieuwe franchisenemer, tevens is ook de automatisering beschikbaar. Hiervoor is derhalve geen overnamesom verschuldigd. De nutsvoorzieningen dienen op naam gesteld te worden van de nieuwe huurder.

Alhoewel primair de voorkeur uitgaat naar een franchisenemer voor een Top1Toys formule, staat onze opdrachtgever ook open voor de verhuur aan een andere huurder/gebruiker. Hiervoor dient wel toestemming te worden gegeven door de eigenaar van het pand.

LOCATIE
De winkels in de directe omgeving zijn een gevarieerde mix van enerzijds landelijke formules zoals HEMA, Zeeman, The Stone, Van Vuuren Mode en Pearl Opticiens en anderzijds lokale speciaalzaken en horecabedrijven. Hillegom kenmerkt zich door de gunstige ligging ten opzichte van de gemeenten uit de Duin- en Bollenstreek. Op loopafstand bevinden zich bushaltes en het station Hillegom bevindt zich op ca. 5 minuten fietsen en daarmee is de locatie tevens goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het centrum van Hillegom heeft een zeer ruime gratis (middels blauwe schijf) parkeergelegenheid.

VOORZIENINGEN
Het object is voorzien van verwarming, pantry, systeemplafond, verlichting, wandkasten, airconditioning en toilet.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente Hillegom, sectie B, nummer 6644, index A3.

BESTEMMING
Bestemming Centrum - 1. Voor alle actuele bestemmingsplannen kijkt u op omgevingswet.overheid.nl. Bij vragen hierover adviseren wij u contact op te nemen met de betreffende gemeente.

AANVAARDING
Oplevering en aanvaarding vindt plaats in onderling overleg met onze opdrachtgever.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 27.500,00 exclusief btw per jaar.

HUURTERMIJN
Vijf jaar en vijf optie jaren. Een afwijkende termijn is bespreekbaar.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks CPI alle huishoudens 2015 = 100, gepubliceerd door het CBS.

OMZETBELASTING
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een btw belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe btw wetgevingsvoorstelling huurder niet aan het criterium “meer dan 90% btw belaste prestaties verricht” voldoet, en zodoende het verzoek om btw belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

BETALINGEN
Per maand vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur met btw.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken - ROZ.

INTERESSE?
Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact met ons opnemen. Als u na bezichtiging interesse heeft in dit pand dan kunt u ons een huurvoorstel doen toekomen. Dit voorstel dient te voldoen aan de volgende criteria:
- Omschrijving wie u bent en wat u doet.
- Huurprijs, ingangsdatum en contracttermijn.
- Aanvullende informatie, zoals uw website en Kvk nummer, is altijd welkom.

BIJZONDERHEDEN
- Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.
- Er is geen NEN2580 meetrapport aanwezig. Verhuurder, danwel Mens Makelaars aanvaarden geen aansprakelijkheid voor afwijkingen in de opgegeven maten cq. plattegrond. Huurder verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te controleren.
- Mocht er door bemiddeling van Mens Bedrijfsmakelaardij B.V. voor dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u als huurder ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.
- Als makelaar zijn wij verplicht om in het kader van de Wet ter voorkoming van Witwassen en Financiering Terrorisme (Wwft) een cliëntonderzoek uit te voeren.
- De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Overdracht

Huurprijs
€ 27.500,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
2004

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Oppervlakte
160 m²
In units vanaf
160 m²
Verkoopvloer oppervlakte
160 m²
Overname prijs
70000
Overname BTW belast
Ja
Verdiepingen
1
Frontbreedte
500
Welstandsklasse type
A1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum

Vraag meer informatie aan

Deel via social media