Hoofdstraat 120

Hillegom

€ 24.900,- p/j

ALGEMENE INFORMATIE
Representatieve winkelruimte met magazijn aan de Hoofdstraat 120 te Hillegom. Zeer gunstig gelegen midden in de Hoofdstraat met een goede zichtbaarheid. In de directe omgeving zijn meerdere landelijke winkelketens gevestigd en tevens diverse lokale speciaalzaken en horecagelegenheden. De bereikbaarheid is uitstekend, de A4 en A44 liggen op korte afstand. Hillegom beschikt over een NS-station met een directe verbinding tussen Den Haag Centraal en Haarlem Centraal station. Het centrum van Hillegom is voorzien van ruime parkeermogelijkheden.

OPPERVLAKTEN
Circa 150m² WINKELRUIMTE
Circa 30m² MAGAZIJNRUIMTE

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente Hillegom, sectie A, nummer 9680.

VOORZIENINGEN
Het pand is onder andere voorzien van een frontbreedte van 10 meter, een glazen toegangsdeur, alarmsysteem, beveiligingsrolluiken, inbouwverlichting en verstelbare verlichtingsspots, deels laminaat en deels tapijt, verwarming middels een CV-installatie en radiatoren, pantry en toilet.

BESTEMMING
Bestemming centrumdoeleinden, bron: Ruimtelijke Plannen. Voor alle actuele bestemmingsplannen kijkt u op ruimtelijkeplannen.nl. Bij vragen hierover adviseren wij u contact op te nemen met de betreffende gemeente.

AANVAARDING
Oplevering en aanvaarding vindt plaats in onderling overleg met onze opdrachtgever.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 24.900,00 per jaar.

HUURTERMIJN
Vijf jaar en vijf optie jaren. Een afwijkende termijn is bespreekbaar.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks CPI alle huishoudens 2015 = 100, gepubliceerd door het CBS.

OMZETBELASTING
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een btw belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe btw wetgevingsvoorstelling huurder niet aan het criterium “meer dan 90% btw belaste prestaties verricht” voldoet, en zodoende het verzoek om btw belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

BETALINGEN
Per kwartaal vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur met btw.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken - ROZ.

INTERESSE?
Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact met ons opnemen. Als u na bezichtiging interesse heeft in dit pand dan kunt u ons een huurvoorstel doen toekomen. Dit voorstel dient te voldoen aan de volgende criteria:
- Omschrijving wie u bent en wat u doet.
- Huurprijs, ingangsdatum en contracttermijn.
- Aanvullende informatie, zoals uw website en Kvk nummer, is altijd welkom.

BIJZONDERHEDEN
- Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.
- Er is geen NEN2580 meetrapport aanwezig. Verhuurder, danwel Mens Makelaars aanvaarden geen aansprakelijkheid voor afwijkingen in de opgegeven maten cq. plattegrond. Huurder verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te controleren.
- Mocht er door bemiddeling van Mens Bedrijfsmakelaardij B.V. voor dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u als huurder ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.
- Als makelaar zijn wij verplicht om in het kader van de Wet ter voorkoming van Witwassen en Financiering Terrorisme (Wwft) een cliëntonderzoek uit te voeren.
- De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Overdracht

Huurprijs
€ 24.900,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
1966

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Oppervlakte
180 m²
Verkoopvloer oppervlakte
150 m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
1000
Horeca toegestaan
Ja
Welstandsklasse type
A1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum

Vraag meer informatie aan

Deel via social media