Heereweg 337A

Lisse

€ 34.500,- p/j

ALGEMENE INFORMATIE
Het betreft hier een bedrijfsruimte met kantoren gelegen aan de Heereweg 337A te Lisse. Deze locatie heeft een uitstekende bereikbaarheid; gelegen aan de provinciale weg N208 welke aansluit op de rijksweg A44 en de N207 met een aansluiting naar de rijksweg A4. Op 5 autominuten bent u in het veelzijdige centrum van Lisse.

OPPERVLAKTEN
Circa 145m² BEDRIJFSRUIMTE begane grond
Circa 28m² MAGAZIJNRUIMTE begane grond
Circa 92m² KANTOORRUIMTE begane grond
Circa 92m² KANTOORRUIMTE 1e verdieping

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente Lisse, sectie B, nummer 2914

VOORZIENINGEN
De bedrijfsruimte is voorzien van verlichting en een heater. De kantoorruimtes zijn voorzien van een entree, diverse kantoorvertrekken/spreekkamers, systeemplafonds, LED-verlichting, deels vloerbedekking en deels plavuizen, camerabewaking, diverse elektra en data aansluitingen, pantry met vaatwasser, koelkast en combimagnetron, twee toiletruimtes, airconditioning (2 units) en verwarming middels een CV-installatie en radiatoren. Het gehele object beschikt over een alarminstallatie. Op het buitenterrein bevinden zich 8 parkeerplaatsen, alsmede een laadpaal voor elektrische auto’s. Er is een eigen meter voor het verbruik van elektra. Het verbruik van gas en water wordt op voorschotbasis via de servicekosten in rekening gebracht met een jaarafrekening op basis van het werkelijke verbruik.

BESTEMMING
Bestemming bedrijven tot en met categorie 2, met functieaanduiding kantoor, bron: Ruimtelijke Plannen. Voor alle actuele bestemmingsplannen kijkt u op ruimtelijkeplannen.nl. Bij vragen hierover adviseren wij u contact op te nemen met de betreffende gemeente.

AANVAARDING
Oplevering en aanvaarding vindt plaats in onderling overleg met onze opdrachtgever.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 34.500,00 exclusief btw en servicekosten per jaar.

HUURTERMIJN
Vijf jaar en vijf optie jaren. Een afwijkende termijn is bespreekbaar.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks CPI alle huishoudens 2015 = 100, gepubliceerd door het CBS.

OMZETBELASTING
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een btw belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe btw wetgevingsvoorstelling huurder niet aan het criterium “meer dan 90% btw belaste prestaties verricht” voldoet, en zodoende het verzoek om btw belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

BETALINGEN
Per kwartaal vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur met btw.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken - ROZ.

INTERESSE?
Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact met ons opnemen. Als u na bezichtiging interesse heeft in dit pand dan kunt u ons een huurvoorstel doen toekomen. Dit voorstel dient te voldoen aan de volgende criteria:
- Omschrijving wie u bent en wat u doet.
- Huurprijs, ingangsdatum en contracttermijn.
- Aanvullende informatie, zoals uw website en Kvk nummer, is altijd welkom.

BIJZONDERHEDEN
- Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.
- Er is geen NEN2580 meetrapport aanwezig. Verhuurder, danwel Mens Makelaars aanvaarden geen aansprakelijkheid voor afwijkingen in de opgegeven maten cq. plattegrond. Huurder verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te controleren.
- Mocht er door bemiddeling van Mens Bedrijfsmakelaardij B.V. voor dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u als huurder ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.
- Als makelaar zijn wij verplicht om in het kader van de Wet ter voorkoming van Witwassen en Financiering Terrorisme (Wwft) een cliëntonderzoek uit te voeren.
- De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Overdracht

Huurprijs
€ 34.500,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
1953

Bedrijfshal

Oppervlakte
173 m²
Voorzieningen
Heater

Kantoorruimte

Oppervlakte
184 m²
Luchtbehandelingen
Airco
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Verdiepingen
2

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein

Vraag meer informatie aan

Deel via social media