Heereweg 199B

Lisse

€ 17.500,- p/j

ALGEMENE INFORMATIE
Winkelruimte gelegen in het centrum van Lisse aan de Heereweg 199B. Lisse heeft een uitgebreid winkelcentrum met een sterke regiofunctie. Naast de lokale speciaalzaken zijn er veel landelijk bekende grootwinkelbedrijven zoals C&A, Van Haren, Aldi, Takko, Xenos, Hema, Albert Heijn, ICI Paris, Lucardi etc.. In de nabije omgeving ligt het gezellige horecaplein 't Vierkant. Verspreid in het centrum zijn er ruime (gratis) parkeergelegenheden.

OPPERVLAKTEN
Circa 75m² WINKELRUIMTE.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente Lisse, sectie D, nummer 8810 A6.

VOORZIENINGEN
Het object is voorzien van energielabel A++++, netjes afgewerkt plafond met rails en lichtspots, gestucte wanden, vloerverwarming, diverse elektrapunten, CV, toilet en pantry. De toonbank en schuifdeur worden ter overname aangeboden, deze twee voorzieningen behoren echter niet tot het gehuurde, kosten bij eventuele vervanging hiervan zijn derhalve voor huurder.

BESTEMMING
Bestemming gemengd, bron: Ruimtelijke Plannen. Voor alle actuele bestemmingsplannen kijkt u op ruimtelijkeplannen.nl. Bij vragen hierover adviseren wij u contact op te nemen met de betreffende gemeente.

AANVAARDING
Oplevering en aanvaarding is mogelijk per 1 februari 2024, een en ander in overleg met onze opdrachtgever.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 17.500,00 per jaar exclusief btw en exclusief eventuele servicekosten.

HUURTERMIJN
Vijf jaar en vijf optie jaren. Een afwijkende termijn is bespreekbaar.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks CPI alle huishoudens 2015 = 100, gepubliceerd door het CBS.

OMZETBELASTING
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een btw belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe btw wetgevingsvoorstelling huurder niet aan het criterium “meer dan 90% btw belaste prestaties verricht” voldoet, en zodoende het verzoek om btw belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

BETALINGEN
Per kwartaal vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur met btw.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken - ROZ.

INTERESSE?
Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact met ons opnemen. Als u na bezichtiging interesse heeft in dit pand dan kunt u ons een huurvoorstel doen toekomen. Dit voorstel dient te voldoen aan de volgende criteria:
- Omschrijving wie u bent en wat u doet.
- Huurprijs, ingangsdatum en contracttermijn.
- Aanvullende informatie, zoals uw website en Kvk nummer, is altijd welkom.

BIJZONDERHEDEN
- Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.
- Er is geen NEN2580 meetrapport aanwezig. Verhuurder, danwel Mens Makelaars aanvaarden geen aansprakelijkheid voor afwijkingen in de opgegeven maten cq. plattegrond. Huurder verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te controleren.
- Mocht er door bemiddeling van Mens Bedrijfsmakelaardij B.V. voor dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u als huurder danwel koper ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.
- De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Overdracht

Huurprijs
€ 17.500,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
2015

Winkelruimte

Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Oppervlakte
75 m²
In units vanaf
75 m²
Verkoopvloer oppervlakte
75 m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
560
Welstandsklasse type
A1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum

Vraag meer informatie aan

Deel via social media