Grachtweg 24

Lisse

€ 140,- p/m² p/j

ALGEMENE INFORMATIE
Het betreft hier diverse kantoorunits gelegen op de begane grond en eerste verdieping van het representatieve vrijstaande kantoorgebouw De Bolster aan de Grachtweg 24 te Lisse. Uniek gelegen op zichtlocatie nabij het centrum van Lisse. Er bevindt zich een bushalte voor de deur met verbindingen richting onder andere Haarlem en Leiden.

OPPERVLAKTEN
Kamer 0.25: circa 25,7m² bvo
Kamer 0.31: circa 25,7m² bvo
Kamer 1.30: circa 66,5m² bvo inclusief pantry

VOORZIENINGEN
Centrale entree met toegang naar de diverse kantoorunits welke zijn voorzien van vloerbedekking, vitrage, systeemplafonds met ingebouwde verlichtingsarmaturen, elektrisch bedienbare zonneschermen, deels airconditioning en een internetsnelheid van maximaal 100Mbit/s, er is geen glasvezel aanwezig.

PARKEREN
Bij elke kantoorunit worden parkeerplaatsen te huur aangeboden. Het aantal is afhankelijk van het aantal m² dat gehuurd wordt. De parkeerplaatsen bevinden zich op een afgesloten parkeerterrein aan de achterzijde van het gebouw en kunnen worden voorzien van naambordjes van de huurder.

BESTEMMING
Bestemming kantoordoeleinden, bron: Ruimtelijke Plannen. Voor alle actuele bestemmingsplannen kijkt u op ruimtelijkeplannen.nl. Bij vragen hierover adviseren wij u contact op te nemen met de betreffende gemeente.

AANVAARDING
Oplevering en aanvaarding vindt plaats in onderling overleg met onze opdrachtgever en is op korte termijn mogelijk.

HUURPRIJS
De huurprijs is bepaald op een vanaf prijs van 140,00 exclusief btw per m² BVO per jaar.
Het voorschot aan servicekosten bedraagt bij aanvang 47,00 euro exclusief btw per m² BVO per jaar, deze zullen op basis van het werkelijk verbruik jaarlijks worden afgerekend.
De aanvangshuurprijs voor de parkeerplaatsen bedraagt 110,00 euro exclusief btw per parkeerplaats per jaar.

HUURTERMIJN
De minimale huurtermijn bedraagt 1 jaar.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks CPI alle huishoudens 2015 = 100, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek - CBS.

OMZETBELASTING
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een btw belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe btw wetgevingsvoorstelling huurder niet aan het criterium “meer dan 90 procent btw belaste prestaties verricht” voldoet, en zodoende het verzoek om btw belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

BETALINGEN
Per kwartaal vooruit, een afwijkende termijn is echter bespreekbaar.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur met btw.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken - ROZ.

INTERESSE?
Als u na bezichtiging interesse heeft in één van deze kantoorunits dan kunt u ons een huurvoorstel doen toekomen. Dit voorstel dient te voldoen aan de volgende criteria:
- Omschrijving wie u bent en wat u doet.
- Huurprijs, ingangsdatum en contracttermijn.
- Aanvullende informatie, zoals uw website en Kvk nummer, is altijd welkom.

BIJZONDERHEDEN
- Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.
- Er is geen NEN2580 meetrapport aanwezig. Verhuurder, danwel Mens Makelaars aanvaarden geen aansprakelijkheid voor afwijkingen in de opgegeven maten cq. plattegrond. Huurder verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te controleren.
- Mocht er door bemiddeling van Mens Bedrijfsmakelaardij B.V. voor dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u als huurder danwel koper ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.
- De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Overdracht

Huurprijs
€ 140,- p/m² p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwjaar
1993

Kantoorruimte

Oppervlakte
118 m²
In units vanaf
25 m²
Luchtbehandelingen
Airco
Verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Verzamelgebouw
Ja

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum

Vraag meer informatie aan

Deel via social media