Gansoord 1

Lisserbroek

€ 97.500,- p/j

ALGEMENE INFORMATIE
Het betreft hier een bedrijfspand met kantoorruimte en bestraat buitenterrein aan de Gansoord 1 te Lisserbroek. De bereikbaarheid is prima, het object is gelegen op korte afstand van de A44 op een kleinschalig bedrijventerrein. Een bushalte bevindt zich op loopafstand.

OPPERVLAKTEN
Circa 1.000m² BEDRIJFSRUIMTE
Circa 260m² KANTOORRUIMTE

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente Haarlemmermeer, sectie AG, nummer 1580.

VOORZIENINGEN
De bedrijfsruimte is onder andere voorzien van een onderheide vloer met een maximale vloerbelasting van 2.500kg/m², twee elektrisch bedienbare overheaddeuren, LED verlichting en een vrije hoogte van circa 7 meter. De kantoorruimte is voorzien van gespoten wanden, systeemplafonds met LED inbouwverlichting, systeemwanden, inbouwkasten, verwarming door middel van CV-ketel met radiatoren, airconditioning, een toiletgroep en pantry met mechanische ventilatie. Het object beschikt over een bestraat buitenterrein met voldoende parkeergelegenheid.

BESTEMMING
Bestemming bedrijven tot en met categorie 3. Voor alle actuele bestemmingsplannen kijkt u op omgevingswet.overheid.nl. Bij vragen hierover adviseren wij u contact op te nemen met de betreffende gemeente.

AANVAARDING
Oplevering en aanvaarding vindt plaats in onderling overleg met onze opdrachtgever.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 97.500,00 exclusief btw per jaar.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

HUURTERMIJN
De termijn zoals genoemd in het standaard model van de ROZ is vijf jaar en vijf optie jaren. Een afwijkende termijn is bespreekbaar.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks CPI alle huishoudens 2015 = 100, gepubliceerd door het CBS.

OMZETBELASTING
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een btw belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe btw wetgevingsvoorstelling huurder niet aan het criterium “meer dan 90% btw belaste prestaties verricht” voldoet, en zodoende het verzoek om btw belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

BETALINGEN
Per kwartaal vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur met btw.

INTERESSE?
Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact met ons opnemen. Als u na bezichtiging interesse heeft in dit pand dan kunt u ons een huurvoorstel doen toekomen. Dit voorstel dient te voldoen aan de volgende criteria:
- Omschrijving wie u bent en wat u doet.
- Huurprijs, ingangsdatum en contracttermijn.
- Aanvullende informatie, zoals uw website en Kvk nummer, is altijd welkom.

BIJZONDERHEDEN
- Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.
- Er is geen NEN2580 meetrapport aanwezig. Verhuurder, danwel Mens Makelaars aanvaarden geen aansprakelijkheid voor afwijkingen in de opgegeven maten cq. plattegrond. Huurder verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te controleren.
- Mocht er door bemiddeling van Mens Bedrijfsmakelaardij B.V. voor dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u als huurder danwel koper ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.
- Als makelaar zijn wij in bepaalde gevallen verplicht om in het kader van de Wet ter voorkoming van Witwassen en Financiering Terrorisme (Wwft) een cliëntonderzoek uit te voeren.
- De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Overdracht

Huurprijs
€ 97.500,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
2000

Bedrijfshal

Oppervlakte
1.000 m²
Vrije hoogte
700
Vloerbelasting
2500
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer
Bouwhoogte
700

Kantoorruimte

Oppervlakte
260 m²
Luchtbehandelingen
Airco, mechanische ventilatie
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Verdiepingen
2

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein

Vraag meer informatie aan

Deel via social media