Frankweg 43D

Nieuw-Vennep

€ 30.000,- p/j

ALGEMENE INFORMATIE
Het betreft hier een moderne nieuwbouw bedrijfsunit gelegen aan de Frankweg 43D op Businesspark Nieuw-Vennep Zuid. Door de ideale ligging vlakbij de A4/A44 is deze bedrijfsruimte zeer goed bereikbaar. Via de Leimuiderweg (N207) heeft u directe toegang tot de Rijkswegen A4 (Amsterdam – Den Haag), A44 en Bollenstreek (Hillegom- Lisse). Middels de Spoorlaan is de locatie eveneens goed te bereiken en liggen Hoofddorp en Schiphol op slechts 10 tot 15 autominuten afstand. Op het terrein bevinden zich bushaltes voor de lijnen 162 (Lisse – Hoofddorp) en 164 (Hoofddorp – Sassenheim). Op enkele minuten lopen vindt u daarnaast haltes voor de lijnen 90 (Den Haag – Nieuw-Vennep) en 92 (Hillegom – Nieuw-Vennep). Op het Businesspark Nieuw-Vennep Zuid is een parkmanagement actief. Bij het parkmanagement worden het beheer en onderhoud van publiek en privaat terrein geregeld en worden gezamenlijke diensten geleverd aan de gebouweigenaren en de gebruikers. Hiervoor wordt jaarlijks door de gebouweigenaren en de gebruikers naar rato een bedrag berekend / betaald. De parkmanagement vereniging zorgt ervoor dat de kwaliteit en veiligheid gewaarborgd blijven.

OPPERVLAKTEN
Circa 83,5m² BEDRIJFSRUIMTE begane grond
Circa 81,4m² KANTOORRUIMTE 1e verdieping

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente Haarlemmermeer, sectie AN, nummer 1573 A4.

VOORZIENINGEN
De bedrijfsruimte is voorzien van een elektrisch bedienbare overheaddeur (3450 x 3400 mm), tussenwand, vloerverwarming, een toilet en een urinoir. De maximale vloerbelasting op de begane grond bedraagt 1.500kg/m². Via een vaste, deels beklede trap bereikt u de kantoorruimte op de 1e verdieping welke voorzien is van systeemplafond met verlichting, vloerverwarming, kabelgoten met totaal 24 stopcontacten, standaard pantry en gesausde wanden. De maximale vloerbelasting op de verdieping bedraagt 250kg/m². Aan de voorzijde van de bedrijfsunit zijn er 2 parkeerplaatsen.

BESTEMMING
Bestemming bedrijven tot en met categorie 2. Voor alle actuele bestemmingsplannen kijkt u op omgevingswet.overheid.nl. Bij vragen hierover adviseren wij u contact op te nemen met de betreffende gemeente.

AANVAARDING
Oplevering en aanvaarding vindt plaats in onderling overleg met onze opdrachtgever en is op korte termijn mogelijk.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 30.000,00 exclusief btw per jaar.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

HUURTERMIJN
De termijn zoals genoemd in het standaard model van de ROZ is vijf jaar en vijf optie jaren. Een afwijkende termijn is bespreekbaar.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks CPI alle huishoudens 2015 = 100, gepubliceerd door het CBS.

OMZETBELASTING
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een btw belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe btw wetgevingsvoorstelling huurder niet aan het criterium “meer dan 90% btw belaste prestaties verricht” voldoet, en zodoende het verzoek om btw belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

BETALINGEN
Per kwartaal vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur met btw.

INTERESSE?
Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact met ons opnemen. Als u na bezichtiging interesse heeft in dit pand dan kunt u ons een huurvoorstel doen toekomen. Dit voorstel dient te voldoen aan de volgende criteria:
- Omschrijving wie u bent en wat u doet.
- Huurprijs, ingangsdatum en contracttermijn.
- Aanvullende informatie, zoals uw website en Kvk nummer, is altijd welkom.

BIJZONDERHEDEN
- Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.
- Er is geen NEN2580 meetrapport aanwezig. Verhuurder, danwel Mens Makelaars aanvaarden geen aansprakelijkheid voor afwijkingen in de opgegeven maten cq. plattegrond. Huurder verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te controleren.
- Mocht er door bemiddeling van Mens Bedrijfsmakelaardij B.V. voor dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u als huurder ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.
- Als makelaar zijn wij in bepaalde gevallen verplicht om in het kader van de Wet ter voorkoming van Witwassen en Financiering Terrorisme (Wwft) een cliëntonderzoek uit te voeren.
- De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Overdracht

Huurprijs
€ 30.000,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
2023

Bedrijfshal

Oppervlakte
84 m²
Vrije hoogte
373
Vloerbelasting
1500
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, toilet
Bouwhoogte
373

Kantoorruimte

Oppervlakte
81 m²
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Verdiepingen
1

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein

Vraag meer informatie aan

Deel via social media