Delfweg 34F

NOORDWIJKERHOUT

€ 39.900,- p/j

ALGEMEEN/LOCATIE
Aan de Delfweg 34 D-E-F in Noordwijkerhout zijn er 3 prachtige, moderne nieuwbouw bedrijfsunits gerealiseerd. Deze units zijn gelegen aan de doorgaande weg tussen Lisse en de aansluiting N206 richting Noordwijkerhout, Noordwijk, Haarlem.
OPPERVLAKTEN

Delfweg 34F, unit 1:
Circa 280m² BEDRIJFSRUIMTE begane grond in L-vorm.
Circa 180m² BEDRIJFS-/KANTOORRUIMTE 1e verdieping.
Vrije hoogte circa 5,6 meter.
Vloerbelasting 2.000 kg/m² en 500 kg/m².

VOORZIENINGEN
De unit wordt standaard casco plus opgeleverd inclusief toilet begane grond, elektrisch bedienbare overheaddeur, 4 tot 6 TL-lichtpunten (LED) in de bedrijfshal, 2 krachtstroompunten en een gevlinderde tussenvloer. Er zijn 6 eigen parkeerplaatsen.

In overleg met verhuurder wordt er optioneel een inbouwpakket aangeboden. Hieronder vallen als basis de navolgende maatwerkzaken: pantry, 2e toilet, airconditioning voor koelen én verwarmen, heater in de bedrijfshal. Verhuurder kan voor dit inbouwpakket een prijsopgave maken en voor deze maatwerkinvestering een daarbij behorende huurprijs offreren.

Het huren van extra parkeerplaatsen is mogelijk tegen een tarief van € 250,00 per parkeerplaats exclusief btw per jaar.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente Noordwijkerhout, sectie B, nummer 4210 gedeeltelijk, 5202 en 4218.

BESTEMMING
Bestemming Bedrijf met functie-aanduiding bedrijven tot en met categorie 3.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten. Voor alle actuele bestemmingsplannen kijkt u op omgevingswet.overheid.nl. Bij vragen hierover adviseren wij u contact op te nemen met de betreffende gemeente.

OPLEVERING EN AANVAARDING
Oplevering en aanvaarding vindt plaats in onderling overleg met onze opdrachtgever.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 39.900,00 exclusief btw per jaar.
Dit is exclusief het optioneel af te nemen maatwerkinbouwpakket.

HUURTERMIJN
Vijf jaar en vijf optie jaren. Een afwijkende termijn is bespreekbaar.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks CPI alle huishoudens 2015 = 100, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek - CBS.

OMZETBELASTING
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een btw belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe btw wetgevingsvoorstelling huurder niet aan het criterium “meer dan 90 procent btw belaste prestaties verricht” voldoet, en zodoende het verzoek om btw belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

BETALINGEN
Per kwartaal vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur met btw.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken - ROZ.

INTERESSE?
Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact met ons opnemen. Als u na bezichtiging interesse heeft in dit pand dan kunt u ons een huurvoorstel doen toekomen. Dit voorstel dient te voldoen aan de volgende criteria:
- Omschrijving wie u bent en wat u doet.
- Huurprijs, ingangsdatum en contracttermijn.
- Aanvullende informatie, zoals uw website en Kvk nummer, is altijd welkom.

BIJZONDERHEDEN
- Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.
- Er is geen NEN2580 meetrapport aanwezig. Verhuurder, danwel Mens Makelaars aanvaarden geen aansprakelijkheid voor afwijkingen in de opgegeven maten cq. plattegrond. Huurder verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te controleren.
- Mocht er door bemiddeling van Mens Bedrijfsmakelaardij B.V. voor dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u als huurder ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.
- Als makelaar zijn wij verplicht om in het kader van de Wet ter voorkoming van Witwassen en Financiering Terrorisme (Wwft) een cliëntonderzoek uit te voeren.
- De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Overdracht

Huurprijs
€ 39.900,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
2023

Bedrijfshal

Oppervlakte
280 m²
Vrije hoogte
6
Vloerbelasting
1500
Voorzieningen
Overheaddeuren, toilet
Bouwhoogte
6

Kantoorruimte

Oppervlakte
180 m²
Voorzieningen
Te openen ramen
Verdiepingen
1

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein

Vraag meer informatie aan

Deel via social media