Bulb trade park 3

Noordwijkerhout

€ 52.500,- p/j

ALGEMENE INFORMATIE
Het betreft hier een bedrijfsruimte met twee kantoorruimtes gelegen op bedrijventerrein Bulb Trade Park te Noordwijkerhout. De bestemming voor dit object is bedrijf -2, deze gronden zijn aangewezen voor agrarisch aanverwante, niet grondgebonden bedrijven tot en met categorie 3.2 zoals vermeld in de "Staat van bedrijven specifiek". Het bedrijventerrein is uitstekend bereikbaar en op zichtlocatie gelegen pal naast de provinciale weg N206 tussen Haarlem en Leiden.

OPPERVLAKTEN
Circa 750m² BEDRIJFSRUIMTE begane grond
Circa 26m² KANTOORRUIMTE begane grond
Circa 26m² KANTOORRUIMTE 1e verdieping

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente Noordwijkerhout, sectie B, nummer 4605 gedeeltelijk.

VOORZIENINGEN
De bedrijfsruimte beschikt over een overheaddeur, lichtstraat, betonvloer en led-verlichting. Er is geen verwarming in de bedrijfsruimte aanwezig. De kantoorruimtes zijn voorzien van systeemplafonds met led-verlichting, kabelgoten, PVC-vloer en vloerverwarming.

PARKEREN
Parkeerplaatsen zijn beschikbaar, het aantal zal in overleg met onze opdrachtgever bepaald dienen te worden.

BESTEMMING
Conform het vigerende bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Delfweg e.o. en het daarna vastgestelde uitwerkings-/wijzigingsplan Delfweg heeft het perceel de bestemming ‘Bedrijf -2’ . Voor alle actuele bestemmingsplannen kijkt u op omgevingswet.overheid.nl. Bij vragen hierover adviseren wij u contact op te nemen met de betreffende gemeente.

AANVAARDING
Oplevering en aanvaarding vindt plaats in onderling overleg met onze opdrachtgever.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 52.500,00 exclusief btw en servicekosten per jaar.
De servicekosten zijn van toepassing op de kantoorruimtes en deze bedragen € 5.720,00 exclusief btw per jaar.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

HUURTERMIJN
In tegenstelling tot hetgeen vermeld staat in het standaard model van de ROZ (huurtermijn 5 jaar), is hier een huurtermijn van 2 jaar met mogelijkheid tot verlenging met nog eens 2 jaar en een opzegtermijn van 6 maanden van toepassing.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks CPI alle huishoudens 2015 = 100, gepubliceerd door het CBS.

OMZETBELASTING
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een btw belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe btw wetgevingsvoorstelling huurder niet aan het criterium “meer dan 90% btw belaste prestaties verricht” voldoet, en zodoende het verzoek om btw belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

BETALINGEN
Per kwartaal vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur met btw.

INTERESSE?
Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact met ons opnemen. Als u na bezichtiging interesse heeft in dit pand dan kunt u ons een huurvoorstel doen toekomen. Dit voorstel dient te voldoen aan de volgende criteria:
- Omschrijving wie u bent en wat u doet.
- Huurprijs, ingangsdatum en contracttermijn.
- Aanvullende informatie, zoals uw website en Kvk nummer, is altijd welkom.

BIJZONDERHEDEN
- Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.
- Er is geen NEN2580 meetrapport aanwezig. Verhuurder, danwel Mens Makelaars aanvaarden geen aansprakelijkheid voor afwijkingen in de opgegeven maten cq. plattegrond. Huurder verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te controleren.
- Mocht er door bemiddeling van Mens Bedrijfsmakelaardij B.V. voor dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u als huurder ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.
- Als makelaar zijn wij in bepaalde gevallen verplicht om in het kader van de Wet ter voorkoming van Witwassen en Financiering Terrorisme (Wwft) een cliëntonderzoek uit te voeren.
- De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Overdracht

Huurprijs
€ 52.500,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
2017

Bedrijfshal

Oppervlakte
750 m²
Vrije hoogte
800
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, betonvloer
Bouwhoogte
800

Kantoorruimte

Oppervlakte
52 m²
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Verdiepingen
2

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein

Vraag meer informatie aan

Deel via social media