Boschplein 13

Sassenheim

€ 385.000,- k.k.

ALGEMENE INFORMATIE
Het betreft hier een multifunctionele ruimte van circa 200m² gelegen in het centrum van Sassenheim, welke op dit moment in gebruik is als kantoor. Het object ligt op een uitstekende en centrale locatie in het winkelgebied van Sassenheim en aan de rand van het prachtige Park Rusthoff. De bereikbaarheid is zowel met eigen als openbaar vervoer goed; op circa 5 autominuten bevindt zich de op- en afrit naar de A44 in de richting van Amsterdam/Den Haag. Op loopafstand bevindt zich een bushalte met directe verbindingen naar onder andere Schiphol en Leiden, tevens beschikt Sassenheim over een NS-station.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente : Sassenheim
Sectie : A
Nummer : 7154 A2

VOORZIENINGEN
Het pand is voorzien van energielabel A, systeemplafonds met verlichtingsarmaturen, vloerbedekking, pantry, dubbele toiletgroep, diverse kantoorvertrekken, verwarming middels een CV-installatie en radiatoren, meterkast met eigen meters voor de registratie van het verbruik van gas, water en elektriciteit. Op korte termijn zal via de VvE het schilderwerk aan de buitenzijde verricht worden en tevens worden er nieuwe ramen geplaatst op plaatsen waar deze lek danwel kapot zijn. In de nabije omgeving zijn er voldoende openbare parkeerplaatsen.

BESTEMMING
Bestemming centrumdoeleinden. Voor alle actuele bestemmingsplannen kijkt u op omgevingswet.overheid.nl. Bij vragen hierover adviseren wij u contact op te nemen met de betreffende gemeente.

AANVAARDING
Oplevering en aanvaarding vindt plaats in onderling overleg met onze opdrachtgever.

VRAAGPRIJS
De indicatieve vraagprijs bedraagt € 385.000,00 kosten koper, btw is niet van toepassing.

INTERESSE?
Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact met ons opnemen. Als u na bezichtiging interesse heeft in dit pand dan kunt u ons een koopvoorstel doen toekomen. Dit voorstel dient te voldoen aan de volgende criteria:
- Omschrijving wie u bent en wat u doet.
- Bieding en de gewenste overdrachtsdatum.
- Aanvullende informatie, zoals uw website en Kvk nummer, is altijd welkom.

BIJZONDERHEDEN
- Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.
- Er is geen NEN2580 meetrapport aanwezig. Verkoper, danwel Mens Makelaars aanvaarden geen aansprakelijkheid voor afwijkingen in de opgegeven maten cq. plattegrond. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te controleren.
- Mocht er door bemiddeling van Mens Bedrijfsmakelaardij B.V. voor dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u als koper ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.
- Als makelaar zijn wij verplicht om in het kader van de Wet ter voorkoming van Witwassen en Financiering Terrorisme (Wwft) een cliëntonderzoek uit te voeren.
- De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Overdracht

Vraagprijs
€ 385.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwjaar
1985

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
5.000 m²

Kantoorruimte

Oppervlakte
200 m²
In units vanaf
200 m²
Verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling

Maatschappelijk

Oppervlakte
200 m²
Praktijkruimte
Ja
Aantal plaatsen
1
Zorg type
Zorginstelling

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum

Vraag meer informatie aan

Deel via social media