Bonnikeplein 18-22

Noordwijk

€ 1.495.000,- k.k. / € 120.000,- p/j

ALGEMENE INFORMATIE
Representatief en strategisch gelegen kantoorpand van totaal 979m² VVO, verdeeld over 3 verdiepingen. Aan de voorzijde van het object bevinden zich 6 eigen parkeerplaatsen. De ligging is ideaal op A1 zichtlocatie aan de Beeklaan, de toegangsweg naar Noordwijk aan Zee. Op 5 autominuten rijden bereikt u de boulevard, het strand en het winkelgebied van Noordwijk aan Zee en op 10 minuten loopafstand ligt de sfeervolle dorpskern van Noordwijk-Binnen. In de directe omgeving vindt u een Albert Heijn Supermarkt, alsmede een tandarts- en een huisartenpraktijk.

OPPERVLAKTEN
Totaal circa 979m² VVO kantoorruimte, als volgt verdeeld:
- circa 324,55m² begane grond.
- circa 326,35m² 1e verdieping.
- circa 328,13m² 2e verdieping.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente Noordwijk, sectie C, nummer 3360, kadastrale grootte: 501m².

VOORZIENINGEN
Het object is voorzien van een entreehal, receptiebalie en garderobe, diverse grote open kantoorruimtes en afgesloten vergaderkamers, vloerbedekking, kabelgoten, systeemplafonds met LED (TL) verlichtingsarmaturen, aparte serverruimte met airconditioning, interne ruimte voor opslag afvalcontainer, personenlift, centraal trappenhuis met bordestrap, kantine met linoleumvloer, bar, keuken en pantry op de 3e verdieping, diverse toiletruimtes, intercominstallatie, elektrisch bedienbare zonwering, CV-installatie, radiatoren aangevuld met luchtverwarming- en koeling, dubbel glas, bitumen dakbedekking, brandblusapparatuur, brandmelders en brandmeldinstallatie, alarminstallatie, 6 parkeerplaatsen.

BESTEMMING
Bestemming kantoor, voor alle actuele bestemmingsplannen kijkt u op omgevingswet.overheid.nl. Bij vragen hierover adviseren wij u contact op te nemen met de betreffende gemeente.

AANVAARDING
Oplevering en aanvaarding vindt plaats in onderling overleg met onze opdrachtgever.

HUURPRIJS/VRAAGPRIJS
De huurprijs bedraagt € 120.000,00 exclusief btw per jaar.
In geval van koop bedraagt de vraagprijs € 1.495.000,00 kosten koper exclusief btw.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

HUURTERMIJN
De termijn zoals genoemd in het standaard model van de ROZ is vijf jaar en vijf optie jaren. Een afwijkende termijn is bespreekbaar.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks CPI alle huishoudens 2015 = 100, gepubliceerd door het CBS.

OMZETBELASTING
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een btw belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe btw wetgevingsvoorstelling huurder niet aan het criterium “meer dan 90% btw belaste prestaties verricht” voldoet, en zodoende het verzoek om btw belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

BETALINGEN
Per kwartaal vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur met btw.

INTERESSE?
Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact met ons opnemen. Als u na bezichtiging interesse heeft in dit pand dan kunt u ons een huur- of koopvoorstel doen toekomen. Dit voorstel dient te voldoen aan de volgende criteria:
- Omschrijving wie u bent en wat u doet.
- Huurprijs, ingangsdatum en contracttermijn of bieding en de gewenste overdrachtsdatum.
- Aanvullende informatie, zoals uw website en Kvk nummer, is altijd welkom.

BIJZONDERHEDEN
- Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.
- Mocht er door bemiddeling van Mens Bedrijfsmakelaardij B.V. voor dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u als huurder danwel koper ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.
- Als makelaar zijn wij in bepaalde gevallen verplicht om in het kader van de Wet ter voorkoming van Witwassen en Financiering Terrorisme (Wwft) een cliëntonderzoek uit te voeren.
- De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.495.000,- k.k.
Huurprijs
€ 120.000,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
per datum

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwjaar
1992

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
501 m²

Kantoorruimte

Oppervlakte
979 m²
In units vanaf
979 m²
Luchtbehandelingen
Airco
Verdiepingen
3
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Meetcertificaat
Ja

Buitenruimte

Ligging
Wijkwinkelcentrum, in woonwijk

Vraag meer informatie aan

Deel via social media