Blokhuis 61

Lisse

€ 42.500,- p/j

ALGEMENE INFORMATIE
Het betreft hier een representatieve winkelruimte met kelder-/opslagruimte gelegen op A1 locatie in het deels overdekte winkelcentrum Blokhuis. Lisse heeft een uitgebreid winkelaanbod met een sterke regiofunctie en ruime gratis parkeergelegenheid verspreid gelegen in het gehele centrum. Vele landelijke winkelketens hebben zich hier gevestigd, zoals Bristol, C&A, Hema, Blokker, Albert Heijn, Rituals, ICI Paris etc. Ook bevinden zich in het centrum diverse lokale speciaalzaken en restaurants. Het Blokhuis Lisse is onlangs gerenoveerd zodat de uitstraling en aantrekkingskracht van het winkelcentrum en het Dorpshart Lisse behouden blijft en wordt vergroot.

OPPERVLAKTEN
Circa 139m² VVO winkelruimte begane grond met circa 128m² VVO kelder-/opslagruimte.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente Lisse, sectie D, nummer 7837 A99.

VOORZIENINGEN
Het pand is voorzien van: airconditioning, elektrisch luchtgordijn, verlichtingsspots, PVC-vloer, toilet en pantry. Tevens is het object voorzien van een goedwerkend camerabeveiligingssysteem en brandmeldinstallatie.
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich bij oplevering bevindt. Verhuurd wordt uitsluitend het casco. Eventueel van vorige huurder overgenomen en/of verkregen installaties en/of interieurdelen maken geen deel uit van het gehuurde. Onderhoud, reparatie en/of vervanging hiervan is voor rekening en risico van huurder.

PARKEREN
Ruime gratis parkeergelegenheid (blauwe zone) in de directe omgeving.

BESTEMMING
Bestemming gemengd. Voor alle actuele bestemmingsplannen kijkt u op omgevingswet.overheid.nl. Bij vragen hierover adviseren wij u contact op te nemen met de betreffende gemeente.

AANVAARDING
Oplevering en aanvaarding kan plaatsvinden per 1 september 2024.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 42.500,00 per jaar exclusief btw en exclusief eventuele servicekosten.

HUURTERMIJN
Vijf jaar met telkens vijf verlengingsjaren.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks CPI alle huishoudens 2015 = 100, gepubliceerd door het CBS.

OMZETBELASTING
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een btw belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe btw wetgevingsvoorstelling huurder niet aan het criterium “meer dan 90% btw belaste prestaties verricht” voldoet, en zodoende het verzoek om btw belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

BETALINGEN
Per kwartaal vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur en servicekosten met btw.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaard model 2008 van de Raad voor Onroerende Zaken - ROZ aangevuld met eigenaarsvoorwaarden.

INTERESSE?
Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact met ons opnemen. Als u na bezichtiging interesse heeft in dit pand dan kunt u ons een huurvoorstel doen toekomen. Dit voorstel dient te voldoen aan de volgende criteria:
- Omschrijving wie u bent en wat u doet.
- Huurprijs, ingangsdatum en contracttermijn.
- Aanvullende informatie, zoals uw website en Kvk nummer, is altijd welkom.

BIJZONDERHEDEN
- Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.
- Er is een NEN2580 meetrapport aanwezig. Huurder verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te controleren.
- Mocht er door bemiddeling van Mens Bedrijfsmakelaardij B.V. voor dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u als huurder ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.
- Als makelaar zijn wij verplicht om in het kader van de Wet ter voorkoming van Witwassen en Financiering Terrorisme (Wwft) een cliëntonderzoek uit te voeren.
- De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Overdracht

Huurprijs
€ 42.500,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
per datum

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
1998

Winkelruimte

Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Oppervlakte
267 m²
In units vanaf
267 m²
Verkoopvloer oppervlakte
139 m²
Verdiepingen
2
Frontbreedte
800
Welstandsklasse type
A1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum

Vraag meer informatie aan

Deel via social media