Blokhuis 40-42

LISSE

€ 58.000,- p/j

ALGEMENE INFORMATIE
Het betreft hier een representatieve winkelruimte gelegen op A1 locatie in het winkelcentrum Blokhuis. Lisse heeft een uitgebreid winkelaanbod met een sterke regiofunctie en ruime gratis parkeergelegenheid verspreid gelegen in het gehele centrum. Vele landelijke winkelketens hebben zich hier gevestigd, zoals Bristol, C&A, Hema, Blokker, Albert Heijn, Rituals, ICI Paris etc. Ook bevinden zich in het centrum diverse lokale speciaalzaken en restaurants. Het Blokhuis Lisse is onlangs gerenoveerd waarmee de uitstraling en aantrekkingskracht van het winkelcentrum en het Dorpshart Lisse behouden blijft en is vergroot.

OPPERVLAKTEN
Circa 170m² WINKELRUIMTE.
Gedeeltelijke verhuur is bespreekbaar en is mogelijk in delen van circa 66m² of circa 103m².

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente Lisse, sectie D, nummer 6786 A8 en A9.

VOORZIENINGEN
Deze winkelruimte is onder andere voorzien van een PVC-vloer, systeemplafonds met verlichtingsarmaturen/verlichtingsspots, airconditioning, pantry, toilet en achteruitgang. Er is een luchtgordijn aanwezig welke thans niet functioneert. Er is geen CV-installatie en gasaansluiting aanwezig. Het pand zal worden opgeleverd in huidige staat, echter verhuurd verhuurder het pand casco plus.

PARKEREN
In de nabije omgeving bevinden zich diverse gratis parkeermogelijkheden, zowel in de parkeergarage als op een parkeerterrein (blauwe zone).

BESTEMMING
Bestemming gemengd. Voor alle actuele bestemmingsplannen kijkt u op omgevingswet.overheid.nl. Bij vragen hierover adviseren wij u contact op te nemen met de betreffende gemeente.

AANVAARDING
Oplevering en aanvaarding vindt plaats in onderling overleg met onze opdrachtgever.

HUURPRIJS
De huurprijs voor het geheel bedraagt € 58.000,00 per jaar exclusief btw en exclusief eventuele servicekosten.
De servicekosten bedragen € 25,00 exclusief btw per m² per jaar.
Indien geopteerd wordt voor huur van een gedeelte van het object zal de huurprijs en de daarbij behorende servicekosten in nader overleg bepaalt dienen te worden.

HUURTERMIJN
Vijf jaar en vijf optie jaren. Een afwijkende termijn is bespreekbaar.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks CPI alle huishoudens 2015 = 100, gepubliceerd door het CBS.

OMZETBELASTING
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een btw belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe btw wetgevingsvoorstelling huurder niet aan het criterium “meer dan 90% btw belaste prestaties verricht” voldoet, en zodoende het verzoek om btw belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

BETALINGEN
Per kwartaal vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur met btw.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken - ROZ.

INTERESSE?
Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact met ons opnemen. Als u na bezichtiging interesse heeft in dit pand dan kunt u ons een huurvoorstel doen toekomen. Dit voorstel dient te voldoen aan de volgende criteria:
- Omschrijving wie u bent en wat u doet.
- Huurprijs, ingangsdatum en contracttermijn.
- Aanvullende informatie, zoals uw website en Kvk nummer, is altijd welkom.

BIJZONDERHEDEN
- Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.
- Er is geen NEN2580 meetrapport aanwezig. Verhuurder, danwel Mens Makelaars aanvaarden geen aansprakelijkheid voor afwijkingen in de opgegeven maten cq. plattegrond. Huurder verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te controleren.
- Mocht er door bemiddeling van Mens Bedrijfsmakelaardij B.V. voor dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u als huurder danwel koper ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.
- De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Overdracht

Huurprijs
€ 58.000,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
1981

Winkelruimte

Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Oppervlakte
170 m²
In units vanaf
66 m²
Verkoopvloer oppervlakte
170 m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
1080
Horeca toegestaan
Ja
Welstandsklasse type
A1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum

Vraag meer informatie aan

Deel via social media