Blokhuis 30

Lisse

€ 27.250,- p/j

Blokhuis 30
Blokhuis 30
Blokhuis 30
ALGEMENE INFORMATIE
Het betreft hier een representatieve multifunctionele ruimte aan het Blokhuis 30 te Lisse. Gunstig gelegen op A1-locatie in het drukbezochte en deels overdekte winkelcentrum Blokhuis. In de nabije omgeving vindt u naast de lokale speciaalzaken, veel landelijk bekende grootwinkelbedrijven zoals Albert Heijn, DiDi, Nelson, Ter Stal Familiemode, Blokker, Etos, Hema, C&A, Shoeby's, Lucardi, AKO, ICI Paris etc.. In het gehele centrum van Lisse is ruime parkeergelegenheid aanwezig, waar met de parkeerschijf gratis geparkeerd worden. Het Blokhuis Lisse wordt momenteel gerenoveerd zodat de uitstraling en aantrekkingskracht van het winkelcentrum en het Dorpshart Lisse behouden blijft en wordt vergroot. Het renovatieproject zal op korte termijn worden afgerond. Dit object is bijzonder geschikt voor gebruik op het gebied van detailhandel, lichte horecabedrijven of maatschappelijke voorzieningen.

OPPERVLAKTEN
Circa 109m² multifunctionele ruimte.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente Lisse, sectie D, nummer 6786-A3.

VOORZIENINGEN
Het object is voorzien van toilet en pantry.

BESTEMMING
Bestemming gemengde doeleinden, bron: Ruimtelijke Plannen. Voor alle actuele bestemmingsplannen kijkt u op ruimtelijkeplannen.nl. Bij vragen hierover adviseren wij u contact op te nemen met de betreffende gemeente.

AANVAARDING
Oplevering en aanvaarding vindt plaats in onderling overleg met onze opdrachtgever.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 27.250,00 exclusief btw en voorschot servicekosten per jaar.
Het voorschot servicekosten bedraagt € 22,00 per m² per jaar.

HUURTERMIJN
Vijf jaar en vijf optie jaren. Een afwijkende termijn is bespreekbaar.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks CPI alle huishoudens 2015 = 100, gepubliceerd door het CBS.

OMZETBELASTING
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een btw belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe btw wetgevingsvoorstelling huurder niet aan het criterium “meer dan 90 procent btw belaste prestaties verricht” voldoet, en zodoende het verzoek om btw belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

BETALINGEN
Per kwartaal vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur met btw.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken - ROZ.

INTERESSE?
Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact met ons opnemen. Als u na bezichtiging interesse heeft in dit pand dan kunt u ons een huurvoorstel doen toekomen. Dit voorstel dient te voldoen aan de volgende criteria:
- Omschrijving wie u bent en wat u doet.
- Huurprijs, ingangsdatum en contracttermijn.
- Aanvullende informatie, zoals uw website en Kvk nummer, is altijd welkom.

BIJZONDERHEDEN
- Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.
- Er is geen NEN2580 meetrapport aanwezig. Verhuurder, danwel Mens Makelaars aanvaarden geen aansprakelijkheid voor afwijkingen in de opgegeven maten cq. plattegrond. Huurder verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te controleren.
- Mocht er door bemiddeling van Mens Bedrijfsmakelaardij B.V. voor dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u als huurder ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.
- Als makelaar zijn wij verplicht om in het kader van de Wet ter voorkoming van Witwassen en Financiering Terrorisme (Wwft) een cliëntonderzoek uit te voeren.
- De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Overdracht

Huurprijs
€ 27.250,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
1981

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Oppervlakte
109 m²
In units vanaf
109 m²
Verkoopvloer oppervlakte
109 m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
1500
Horeca toegestaan
Ja
Welstandsklasse type
A1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum

Vraag meer informatie aan

Deel via social media