Atjehweg 9

Noordwijk

€ 4.250.000,- k.k.

Op uitstekende locatie in de Noordwijkse Zuidduinen gelegen bevindt zich deze vrijstaande rietgedekte kantoorvilla "De Landkant" met oprijlaan, vrijstaand rietgedekt bijgebouw, carport, riant parkeerterrein met 25 parkeerplaatsen en tuin. Deze voormalige burgemeesterswoning is oorspronkelijk gebouwd in 1925, maar in de loop der tijd gerenoveerd en gemoderniseerd. Tevens is dit unieke object zeer geschikt voor particuliere bewoning. Gelegen in villawijk De Zuidduinen met volop privacy, op enkele minuten lopen van de boulevard, het strand, de duinen en het bruisende centrum van Noordwijk aan Zee. Tevens zeer centraal gelegen ten opzichte van de steden Leiden, Den Haag, Haarlem en Amsterdam. Luchthaven Schiphol bereikt u binnen 30 minuten.

De kantoorvilla is gelegen op circa 3.167m² eigen grond en heeft een brutooppervlakte van circa 900m².

Het hoofdgebouw heeft een entree, ruime ontvangsthal, toilet, receptie, garderobekast, woonkamer/kantoorvertrek met open haard, serre/kantoor, vergaderruimte, ruim L-vormig kantoorvertrek, een kantoorkamer en een berging/stookruimte met 2 CV-gasketels van het merk Atag. In het souterrain bevinden zich diverse kantoor/archiefruimtes. De 1e verdieping bereikt u via de bordestrap en daar vindt u diverse kantoorvertrekken, een technische ruimte en een toilet en pantry. Via de bordestrap bereikt u tevens de 2e verdieping met 3 kantoorruimtes, toilet en pantry. In het koetshuis is er een entree, lunch-/vergaderruimte met tegelvloer en een luxe afgewerkte keuken, CV-ruimte, toilet en garderobe.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente Noordwijk, sectie A, nummer 3906.

BESTEMMING
Bestemming kantoor, waarbij opgemerkt dient te worden dat een wijziging naar de bestemming wonen zeker tot de mogelijkheden behoort, bron: Ruimtelijke Plannen. Voor alle actuele bestemmingsplannen kijkt u op ruimtelijkeplannen.nl. Bij vragen hierover adviseren wij u contact op te nemen met de betreffende gemeente.

AANVAARDING
Oplevering en aanvaarding vindt plaats in onderling overleg met onze opdrachtgever.

VRAAGPRIJS
De vraagprijs bedraagt € 4.250.000,00 kosten koper.

BIJZONDERHEDEN
- Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.
- Er is geen NEN2580 meetrapport aanwezig. Verkoper, danwel Mens Makelaars aanvaarden geen aansprakelijkheid voor afwijkingen in de opgegeven maten cq. plattegrond. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te controleren.
- Mocht er door bemiddeling van Mens Bedrijfsmakelaardij B.V. voor dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u als koper ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.
- Als makelaar zijn wij verplicht om in het kader van de Wet ter voorkoming van Witwassen en Financiering Terrorisme (Wwft) een cliëntonderzoek uit te voeren.
- De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Overdracht

Vraagprijs
€ 4.250.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwjaar
1925

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
3.167 m²

Kantoorruimte

Oppervlakte
900 m²
Verdiepingen
4
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk

Vraag meer informatie aan

Deel via social media