Atjehweg 9

NOORDWIJK

€ 4.250.000,- k.k.

Dit unieke object heeft meerdere mogelijkheden; gebruik conform de huidige bestemming als kantoor, transformatie van kantoor naar wonen of realisatie van een nieuwbouw villa.

INFORMATIE HUIDIGE SITUATIE (VARIANT 1)
Op uitstekende locatie in de Noordwijkse Zuidduinen gelegen bevindt zich deze vrijstaande rietgedekte kantoorvilla "De Landkant" met oprijlaan, vrijstaand rietgedekt bijgebouw, carport, riant parkeerterrein met 25 parkeerplaatsen en tuin. Deze voormalige burgemeesterswoning is oorspronkelijk gebouwd in 1925, maar in de loop der tijd gerenoveerd en gemoderniseerd. Tevens is dit unieke object zeer geschikt voor particuliere bewoning.

Gelegen in villawijk De Zuidduinen met volop privacy, op enkele minuten lopen van de boulevard, het strand, de duinen en het bruisende centrum van Noordwijk aan Zee. Tevens zeer centraal gelegen ten opzichte van de steden Leiden, Den Haag, Haarlem en Amsterdam. Luchthaven Schiphol bereikt u binnen 30 minuten.

De kantoorvilla is gelegen op circa 3.167m² eigen grond en heeft een brutooppervlakte van circa 900m².

Het hoofdgebouw heeft een entree, ruime ontvangsthal, toilet, receptie, garderobekast, woonkamer/kantoorvertrek met open haard, serre/kantoor, vergaderruimte, ruim L-vormig kantoorvertrek, een kantoorkamer en een berging/stookruimte met 2 CV-gasketels van het merk Atag. In het souterrain bevinden zich diverse kantoor/archiefruimtes.

De 1e verdieping bereikt u via de bordestrap en daar vindt u diverse kantoorvertrekken, een technische ruimte en een toilet en pantry. Via de bordestrap bereikt u tevens de 2e verdieping met 3 kantoorruimtes, toilet en pantry. In het koetshuis is er een entree, lunch-/vergaderruimte met tegelvloer en een luxe afgewerkte keuken, CV-ruimte, toilet en garderobe.

TRANSFORMATIE NAAR WOONHUIS (VARIANT 2)
Een wijziging qua bestemming van kantoor naar wonen behoort zeker tot de mogelijkheden. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen het huidige object te verduurzamen, de kamerindeling naar eigen behoefte aan te passen en ruimtes toe te voegen. Of wat dacht u van de aanleg van een zwembad in de riante tuin.

TE REALISEREN NIEUWBOUW VILLA (VARIANT 3)
Er kan tevens voor geopteerd worden om de huidige opstallen te slopen, zodat er een nieuwbouw villa gerealiseerd kan worden.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente Noordwijk, sectie A, nummer 3906.

BESTEMMING
Bestemming kantoor, waarbij opgemerkt dient te worden dat een wijziging naar de bestemming wonen zeker tot de mogelijkheden behoort, bron: Ruimtelijke Plannen. Voor alle actuele bestemmingsplannen kijkt u op ruimtelijkeplannen.nl. Bij vragen hierover adviseren wij u contact op te nemen met de betreffende gemeente.

AANVAARDING
Oplevering en aanvaarding vindt plaats in onderling overleg met onze opdrachtgever.

VRAAGPRIJS
De vraagprijs bedraagt € 4.250.000,00 kosten koper.

BIJZONDERHEDEN
- Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.
- Er is geen NEN2580 meetrapport aanwezig. Verkoper, danwel Mens Makelaars aanvaarden geen aansprakelijkheid voor afwijkingen in de opgegeven maten cq. plattegrond. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te controleren.
- Mocht er door bemiddeling van Mens Bedrijfsmakelaardij B.V. voor dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u als koper ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.
- Als makelaar zijn wij verplicht om in het kader van de Wet ter voorkoming van Witwassen en Financiering Terrorisme (Wwft) een cliëntonderzoek uit te voeren.
- De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Overdracht

Vraagprijs
€ 4.250.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
villa
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
4
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
1925
Huidige bestemming
kantoor
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed

Energie

Energielabel
G

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
700 m²
Perceeloppervlakte
3.167 m²
Inhoud
3.265 m³

Indeling

Aantal kamers
20

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk, beschutte ligging

Garage / Schuur / Berging

Garage
parkeerplaats
Parkeergelegenheid
op eigen terrein

Vraag meer informatie aan

Deel via social media