Hyacint 5 appartementen en 5 maisonnettes

Lisse

€ 370.000,- tot € 549.000,-

Hyacint 5 appartementen en 5 maisonnettes
DE INSCHRIJFTERMIJN VOOR DIT PROJECT IS GESLOTEN.

Hyacint – fraaie koop appartementen en maisonettes in Lisse
Wonen in een duurzaam nieuwbouwappartement aan de rand van het gezellige dorpscentrum van Lisse. Dat kan straks in De Hyacint; een kleinschalig nieuwbouwplan aan de Hyacinthenstraat. Hier realiseert H&B Bouw 5 appartementen en 5 maisonettes in een 3-laags woongebouw, met fijne buitenruimtes op het zuiden.

Buitenruimtes op het zuiden met voldoende parkeergelegenheid
Het pand aan de Hyacinthenstraat 20 is een bekende plek voor veel Lissenaren. Hier is scooter- en motorzaak Stan van Noort jarenlang gevestigd geweest. Het terrein krijgt nu een nieuwe bestemming. Op deze ideale locatie op loopafstand van het centrum realiseren we 10 nieuwbouwappartementen; 5 gelijkvloerse benedenwoningen met een eigen tuin en 5 maisonnettes met ruime balkons. Een ideale locatie om te wonen én genieten; tussen rust en reuring, met het centrum en openbare voorzieningen op loopafstand, een bushalte om de hoek en eigen parkeergelegenheid aan de achterzijde van het complex. Er komt een eigen parkeerterrein voor 12 auto's, hier wordt ook alvast rekening gehouden met de mogelijkheid om laadpalen te plaatsen voor bewoners met een elektrische auto. Tussen de woningen en het parkeerterrein bevinden zich de bergingen, voor bijvoorbeeld het stallen van de fietsen. Deze bergingen worden voorzien van een duurzaam groen dak. Alle nieuwbouwappartementen in de Hyacint krijgen een heerlijke buitenruimte op het zuiden. De gelijkvloerse appartementen op de begane grond hebben een tuin van circa 20m², toegankelijk door de openslaande deuren in de woonkeuken. De maisonnettes krijgen een ruim balkon over de gehele breedte van de woonkamer, waar je de deuren kunt openslaan om vanaf het einde van de ochtend tot de laatste zonnestraal heerlijk te genieten. En wat ook fijn is: de appartementen worden bijna direct bewoonbaar opgeleverd, inclusief keuken, badkamer en toilet.

Nooit meer koude voeten
De appartementen in De Hyacint worden uiteraard duurzaam en volledig gasloos, volgens de actuele bouwnormen opgeleverd. De woningen zijn goed geïsoleerd, worden uitgerust met een warmtepomp, volledig voorzien van vloerverwarming en de zonnepanelen op het dak zorgen voor energieopwekking. In De Hyacint heb je dus áltijd lekkere warme voeten én geniet je bovendien van lage energiekosten.

Tussen centrum en bloembollen
De Hyacint is een heerlijke plek om te wonen; in het centrum van de wereldwijde bloembollenindustrie. Het gebouw ligt direct naast de kindvriendelijke woonwijk Sierkwartier en op loopafstand van voorzieningen in het gezellige centrum van Lisse. Bloemenpark Keukenhof ligt op 10 minuten fietsen. Het dorp Lisse ligt ideaal, tussen de bollenvelden, het strand, de duinen en de kleurrijke Kagerplassen. In het centrum zijn verschillende winkelgebieden met winkels en restaurants. Het grootste is het Dorpshart; een winkelgebied met een gezellige dorpse sfeer, bekende grote winkelketens, kleine speciaalzaken en verrassende winkeltjes met mooie streekproducten en lekkernijen. Ook voor leuke restaurantjes en cafés is er in het dorpscentrum keuze genoeg!

Overal dichtbij
De Hyacint ligt op een ideale locatie. Niet alleen het centrum ligt op loopafstand (circa 400 meter), maar ook het strand, de duinen en het Hollandse plassengebied zijn dichtbij. Het is bovendien een streek met prachtige wandel- en fietsroutes. Langs De Hyacint loopt bijvoorbeeld een fietsknooppuntennetwerk. Op circa 100 meter lopen stap je bovendien op een van de buslijnen (50, 90, 361 en 162) naar onder andere Leiden Centraal Station, Sassenheim of Hoofddorp. Met de auto rijdt je binnen een kwartier naar Nieuw-Vennep, ben je met circa 20 minuten in Hoofddorp of aan het strand van Noordwijk aan Zee en Amsterdam ligt op slechts 30 minuten rijden. Voor de auto’s is een eigen parkeerterrein aan de achterzijde van de woningen, mét voorzieningen voor laadpalen voor elektrische auto’s.

Project De Hyacint bestaat uit 5 fraaie gelijkvloerse beneden-appartementen en 5 dubbellaagse maisonnettes. Voor welk type je ook kiest, alle woningen beschikken over een zonnige tuin of zonnig balkon gelegen op het zuiden. Elk appartement wordt standaard opgeleverd met keuken, badkamer en toilet. Je kunt dus bijna direct verhuizen! Er zijn ook mogelijkheden om je woning naar wens aan te passen en in te richten. Naast de standaard plattegronden, biedt de ontwikkelaar een aantal opties waaruit je kunt kiezen. En is de standaard keuken niet helemaal jouw smaak? Dan kun je zelf naar de showroom om, tegen meerprijs, de keuken van je dromen samen te stellen. Er is op dit gebied veel mogelijk.

VOOR DE DIGITALE INSCHRIJVING EN ALLE VERKOOPINFORMATIE OVER HET PROJECT EN DE AFZONDERLIJKE BOUWNUMMERS VERWIJZEN WIJ JE NAAR DE PROJECTWEBSITE HYACINT-LISSE.NL.

Vraag meer informatie aan