Over ons

Teamfoto 2019
Het motto van Mens Makelaars is duidelijk “wij komen onze afspraken na.” In combinatie met de liefde voor het vak en de simpele filosofie “we zijn vasthoudend totdat we een ja of een nee hebben” maakt dit onze dienstverlening betrokken, deskundig en professioneel.

Mens Makelaars heeft al sinds de oprichting in 1973 zijn wortels in de Duin- en Bollenstreek. Als specialist in de aan- en verkoop, huur en verhuur en taxatie van commercieel vastgoed kennen de makelaars en medewerkers van Mens Makelaars de lokale markt als geen ander.

Directeur / makelaar Ad Bakker was er bij toen Mens Makelaars eind jaren tachtig de focus verlegde naar commercieel onroerend. “Wij zijn als enige in de regio voor negentig procent actief met bedrijfspanden, kantoren, winkels, bedrijfsterreinen en taxaties, en voor tien procent met de verkoop van nieuwbouwwoningen.”

Juist in deze tijd is het belangrijk om een makelaar in te schakelen die écht voor u aan het werk gaat, elke kans benut en er altijd voor u is. Wij hebben een verhuur- en verkoopstrategie ontwikkeld die er voor zorgt dat u het optimale resultaat behaalt. In een informatief gesprek leggen wij u graag uit hoe wij werken.

Mens Makelaars is er als u:

  • een makelaar zoekt om uw bedrijfsonroerend goed aan te bieden
  • op zoek bent naar een nieuwbouwhuis
  • een bedrijfspand wilt kopen of huren
  • een onroerend goed taxatie nodig heeft
  • een partner zoekt voor de verkoop van uw nieuwbouwprojecten
  • beleggingsobjecten en exclusieve woonhuizen wilt verkopen

Elke opdracht is uniek en vraagt om een eigen benadering en specialistische kennis. Of het nu gaat om de aankoop/ aanhuur van een kantoor, bedrijfhal, winkel of horeca object, onze bedrijfsmakelaars kunnen u daarin begeleiden. Door een actieve marktbenadering weten wij vraag en aanbod effectief te koppelen. Wij gaan voor een optimaal resultaat en houden altijd nauw contact met u als opdrachtgever.

Spreekt onze werkwijze en visie u aan? Bel of mail ons, of loop binnen voor het maken van een afspraak. U bent van harte welkom!

De Mensen van Mens Makelaars

De afgelopen 40 jaar hebben we een enorm netwerk opgebouwd aan contacten in de woning- en bedrijfsmakelaardij in de duin- en bollenstreek. De markt voor bedrijfshuisvesting is zeer specifiek en heeft zijn eigen vragen.

  • Bent u op zoek naar een huur- of een kooppand op een voor u bereikbare en perfecte locatie?
  • Zoekt u ondersteuning in de begeleiding bij huur of aankoop van een bedrijfspand?
  • Of bent u juist op zoek naar een nieuwbouwproject om in te investeren of voor uzelf een nieuwbouwwoning aan te kopen?

De Mensen van Mens Makelaars staan u graag met raad en daad terzijde.

Ad 2019 

Ad Bakker

Beëdigd NVM makelaar en taxateur in onroerende goederen met als specialisatie bedrijfsonroerend goed (kantoorruimte, bedrijfsruimte, winkels en bedrijfsterrein). Ad is directeur van Mens Makelaars en houdt de vinger aan de pols in de Duin- en Bollenstreek. Hij is lid van de NVM, afdeling Business. Ingeschreven in het register Vastgoedcert, Kamer bedrijfsmatig vastgoed onder nummer V238783737 en bij de NRVT onder nummer RT408787243.


mobiel Mobiel nr : 06 51 38 18 54 
mobiel Mailadres: abakker@mens.nl

 

Sander 2019

Sander Bakker

Is onze Vastgoed adviseur. Hij is contactpersoon voor zowel bedrijfsonroerend goed (kantoorruimte, bedrijfsruimte, winkels en bedrijfsterrein) als voor de nieuwbouwprojecten van Mens Makelaars.


mobiel Mobiel nr : 06 48 64 20 78
mobiel Mailadres: sander@mens.nl

 

Sheila 2019

Sheila Bos 

Is allround medewerker binnendienst die professioneel ondersteuning biedt aan het team. Als eerste contactpersoon van Mens Makelaars is zij voor klanten het zonnige visitekaartje van het bedrijf. 


mobiel Telefoon nr : 0252 419 135   
mobiel Mailadres: s.bos@mens.nl

 

Angelique 2019

Angelique van der Klugt

De interne financiële steun en toeverlaat van Mens Makelaars. Zij weet de onderste steen boven te krijgen.


mobiel Telefoon nr : 0252 419 135   
mobiel Mailadres: info@mens.nl