Zwarteweg 27C

Noordwijk

verkocht

ALGEMENE INFORMATIE
Het betreft hier een zeer courante bedrijfsunit welke gunstig is gelegen aan de Zwarteweg in Noordwijk aan de rand van het moderne bedrijvenpark 's-Gravendijck. De unit is gelegen op een beveiligd bedrijventerrein en heeft een mooi direct uitzicht op de natuur (meertje en weilanden). Het bedrijvenpark is zeer goed bereikbaar via de nabij gelegen provinciale weg N206 welke direct aansluit op de snelweg A44/A4 richting Leiden, Den Haag, Schiphol/Amsterdam. Voor de deur bevindt zich een bushalte met verbindingen richting Leiden Centraal Station en Den Haag Centraal Station. Het centrum van Noordwijk en Katwijk is binnen 10 minuten bereikbaar.

OPPERVLAKTEN
De unit heeft een oppervlakte van circa 160m² als volgt onderverdeeld:
Circa 80m² bvo BEDRIJFSRUIMTE begane grond
Circa 80m² bvo BEDRIJFS-/KANTOORRUIMTE 1e verdieping.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Noordwijk, sectie: H, nummer: 1396 A7.

VOORZIENINGEN
• De bedrijfsunit is voorzien van een handbedienbare overheaddeur, separate toegangsdeur, toilet, verlichting en diverse elektrapunten.
• Aan de voorzijde van de unit is een eigen parkeerplaats gelegen.
• Aansluiting gas, water en elektra tot in de meterkast; er zijn geen meters aanwezig, huurder kan deze zelf aanvragen bij het nutsbedrijf.
• De vloerbelasting voor de begane grond bedraagt 1.000 kg/m² en voor de 1e verdieping 500 kg/m².
• De brandwerendheid bedraagt 30 minuten WBDBO (Weerstand tegen BrandDoorslag en BrandOverslag).
• Het geheel is gelegen op een afgesloten terrein met vrije toegang op werkdagen van 07:00 uur tot 17:00 uur. Buiten deze openingstijden kunt u toegang verkrijgen met een pas.

BESTEMMING
Bestemming bedrijven tot en met categorie 3.2, bron: Ruimtelijke Plannen. Voor alle actuele bestemmingsplannen kijkt u op ruimtelijkeplannen.nl. Bij vragen hierover adviseren wij u contact op te nemen met de betreffende gemeente.

AANVAARDING
Oplevering en aanvaarding vindt plaats in onderling overleg met onze opdrachtgever en is op korte termijn mogelijk.

VRAAGPRIJS
De vraagprijs bedraagt € 290.000,00 kosten koper exclusief btw.

INTERESSE?
Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact met ons opnemen. Als u na bezichtiging interesse heeft in dit pand dan kunt u ons een koopvoorstel doen toekomen. Dit voorstel dient te voldoen aan de volgende criteria:
- Omschrijving wie u bent en wat u doet.
- Bieding en de gewenste overdrachtsdatum*.
- Aanvullende informatie, zoals uw website en Kvk nummer, is altijd welkom.

* De overdracht zal plaats moeten vinden op uiterlijk 23 november 2023.

BIJZONDERHEDEN
- Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.
- Er is geen NEN2580 meetrapport aanwezig. Verkoper, danwel Mens Makelaars aanvaarden geen aansprakelijkheid voor afwijkingen in de opgegeven maten cq. plattegrond. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te controleren.
- Mocht er door bemiddeling van Mens Bedrijfsmakelaardij B.V. voor dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u als huurder danwel koper ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.
- Als makelaar zijn wij verplicht om in het kader van de Wet ter voorkoming van Witwassen en Financiering Terrorisme (Wwft) een cliëntonderzoek uit te voeren.
- De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Overdracht

Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
2003

Bedrijfshal

Oppervlakte
160 m²
In units vanaf
160 m²
Vloerbelasting
1000
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, toilet

Kantoorruimte

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein, landelijk gebied