Zwarteweg 25D

Noordwijk

€ 7.200,- p/j

ALGEMENE INFORMATIE
Het betreft hier de 1e verdieping van een zeer courante bedrijfsunit welke gunstig is gelegen aan de Zwarteweg in Noordwijk aan de rand van het moderne bedrijvenpark 's-Gravendijck. Deze ruimte kan gebruikt worden als opslag of als kantoorruimte. Het geheel is gelegen op een beveiligd bedrijventerrein en heeft een goede bereikbaarheid via de nabij gelegen provinciale weg N206 welke direct aansluit op de snelweg A44/A4 richting Leiden, Den Haag, Schiphol/Amsterdam. Voor de deur bevindt zich een bushalte met verbindingen richting Leiden Centraal Station en Den Haag Centraal Station. Het centrum van Noordwijk en Katwijk is binnen 10 minuten bereikbaar.

OPPERVLAKTEN
Circa 80m² bvo BEDRIJFS-/KANTOORRUIMTE 1e verdieping.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Noordwijk, sectie: H, nummer: 1396 A1.

VOORZIENINGEN
• De verdieping zal casco worden verhuurd en is voorzien van verlichting.
• Het gebruik van de loopdeur, hal en het toilet is in gezamenlijkheid met de eigenaar/gebruiker van de ruimte op de begane grond.
• Eigenaar is bereid om een kleine goederenlift in het pand te realiseren.
• Optioneel kan de verdieping worden afgebouwd als kantoorruimte voorzien van een pantry, systeemplafond met verlichting, airco en verwarming. De prijsopgave hiervoor is op aanvraag verkrijgbaar.
• Op dit moment is er nog geen gas, water en elektriciteit aanwezig. De aanvraag hiervoor is door eigenaar gedaan, aansluiting is naar verwachting uiterlijk eind van dit jaar geregeld.
• De vloerbelasting voor de 1e verdieping 500 kg/m².
• De brandwerendheid bedraagt 30 minuten WBDBO (Weerstand tegen BrandDoorslag en BrandOverslag).
• Het geheel is gelegen op een afgesloten terrein met vrije toegang op werkdagen van 07:00 uur tot 17:00 uur. Buiten deze openingstijden kunt u toegang verkrijgen met een pas.

BESTEMMING
Bestemming bedrijven tot en met categorie 3.2, bron: Ruimtelijke Plannen. Voor alle actuele bestemmingsplannen kijkt u op ruimtelijkeplannen.nl. Bij vragen hierover adviseren wij u contact op te nemen met de betreffende gemeente.

AANVAARDING
Oplevering en aanvaarding vindt plaats in onderling overleg met onze opdrachtgever en is op korte termijn mogelijk.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 7.200,00 per jaar exclusief btw en verbruik gas en elektra.

HUURTERMIJN
De standaard huurtermijn is vijf jaar met vijf optiejaren. Een afwijkende huurtermijn is bespreekbaar.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks CPI alle huishoudens 2015 = 100, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek - CBS.

OMZETBELASTING
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een btw belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe btw wetgevingsvoorstelling huurder niet aan het criterium “meer dan 90 procent btw belaste prestaties verricht” voldoet, en zodoende het verzoek om btw belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

BETALINGEN
Per kwartaal vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur met btw.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken - ROZ.

INTERESSE?
Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact met ons opnemen. Als u na bezichtiging interesse heeft in dit pand dan kunt u ons een huurvoorstel doen toekomen. Dit voorstel dient te voldoen aan de volgende criteria:
- Omschrijving wie u bent en wat u doet.
- Huurprijs, ingangsdatum en contracttermijn.
- Aanvullende informatie, zoals uw website en Kvk nummer, is altijd welkom.

BIJZONDERHEDEN
- Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.
- Er is geen NEN2580 meetrapport aanwezig. Verhuurder, danwel Mens Makelaars aanvaarden geen aansprakelijkheid voor afwijkingen in de opgegeven maten cq. plattegrond. Huurder verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te controleren.
- Mocht er door bemiddeling van Mens Bedrijfsmakelaardij B.V. voor dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u als huurder ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.
- De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Overdracht

Huurprijs
€ 7.200,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
2003

Bedrijfshal

Oppervlakte
80 m²
In units vanaf
80 m²
Vloerbelasting
500
Voorzieningen
Toilet

Kantoorruimte

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein, landelijk gebied

Vraag meer informatie aan

Deel via social media