Wattstraat 36a

Sassenheim

verhuurd

ALGEMENE INFORMATIE
Representatieve kantoorruimte gelegen op de 1e verdieping aan de Wattstraat 36A te Sassenheim. Het object is zeer gunstig gelegen op bedrijventerrein Sassenheim-Zuid. Dit bedrijventerrein bevindt zich nabij een afrit van de rijksweg A44 (Schiphol-Den Haag) en nabij NS-station Sassenheim met treintraject Den Haag, Leiden, Schiphol, Amsterdam CS. Tevens zijn er goede busverbindingen. De kantoorruimte heeft een oppervlakte van circa 290m² en komt beschikbaar per 1 juli 2024. Desgewenst is het mogelijk om per 1 januari 2025 de ondergelegen bedrijfsruimte van circa 140m² aan de Wattstraat 38 te Sassenheim bij te huren.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente : Sassenheim
Sectie : B
Nummer : 3435 gedeeltelijk

VOORZIENINGEN
Het pand is voorzien van een entree op de begane grond (gezamenlijk gebruik met de huurder van de Wattstraat 36), trap naar de 1e verdieping, kantoorruimte voorzien van systeemplafonds met ledverlichting en geluidspeakers, centrale verwarming en radiatoren, vloerbedekking, bureaus, pantry met koelkast, afwasmachine, quooker, elektrische kookplaat, combi-oven en afzuigkap en toiletten. In de CV-/serverruimte bevinden zich 2 HR-combiketels, een omvormer ten behoeve van de zonnepanelen, een radioset, een patchkast en een trap naar de nooduitgang. Er zijn tussenmeters voor de registratie van het verbruik van elektriciteit en gas. Tevens beschikt het object over een laadmogelijkheid voor elektrische auto's. Bij het object zijn 5 parkeerplaatsen; 1 aan de voorzijde van het pand en 4 stuks aan de linkerzijde van het gebouw. De kantoorruimtes zijn voorzien van meubilair, zoals bureaus, stoelen, kasten, kapstokken en deze worden door verhuurder op bruikleenbasis aangeboden. Het geheel is recent geschilderd en de vloerbedekking is in goede staat van onderhoud.

BESTEMMING
Bestemming bedrijf -1, functieaanduiding kantoor. Voor alle actuele bestemmingsplannen kijkt u op omgevingswet.overheid.nl. Bij vragen hierover adviseren wij u contact op te nemen met de betreffende gemeente.

AANVAARDING
Oplevering en aanvaarding vindt plaats in onderling overleg met onze opdrachtgever en is mogelijk per 1 juli 2024.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 32.500,00 per jaar exclusief btw en exclusief eventuele servicekosten. De servicekosten (waaronder elektra en gas) bedragen € 245,00 exclusief btw per maand, voorschot voor het verbruik van water bedraagt € 10,00 exclusief btw per maand. Zowel de servicekosten als het voorschot voor het verbruik water zullen jaarlijks naar rato worden afgerekend.

Indien geopteerd wordt voor het bijhuren per 1 januari 2025 van de ondergelegen bedrijfsruimte van cira 140m² aan de Wattstraat 38 dan zal de huurprijs met de bijbehorende servicekosten van deze combinatie in nader overleg bepaald dienen te worden.

HUURTERMIJN
In afwijking van de huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) zal hier een eerste huurtermijn van drie jaar met een opzegtermijn van zes maanden van toepassing zijn. Na deze eerste periode is een huurovereenkomst voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van 12 maanden van toepassing.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks CPI alle huishoudens 2015 = 100, gepubliceerd door het CBS.

OMZETBELASTING
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een btw belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe btw wetgevingsvoorstelling huurder niet aan het criterium “meer dan 90% btw belaste prestaties verricht” voldoet, en zodoende het verzoek om btw belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

BETALINGEN
Per kwartaal vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur met btw.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken - ROZ.

INTERESSE?
Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact met ons opnemen. Als u na bezichtiging interesse heeft in dit pand dan kunt u ons een huurvoorstel doen toekomen. Dit voorstel dient te voldoen aan de volgende criteria:
- Omschrijving wie u bent en wat u doet.
- Huurprijs, ingangsdatum en contracttermijn.
- Aanvullende informatie, zoals uw website en Kvk nummer, is altijd welkom.

BIJZONDERHEDEN
- Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.
- Er is geen NEN2580 meetrapport aanwezig. Verhuurder, danwel Mens Makelaars aanvaarden geen aansprakelijkheid voor afwijkingen in de opgegeven maten cq. plattegrond. Huurder verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te controleren.
- Mocht er door bemiddeling van Mens Bedrijfsmakelaardij B.V. voor dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u als huurder ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.
- Als makelaar zijn wij verplicht om in het kader van de Wet ter voorkoming van Witwassen en Financiering Terrorisme (Wwft) in bepaalde gevallen een cliëntonderzoek uit te voeren.
- De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwjaar
1999

Kantoorruimte

Oppervlakte
290 m²
In units vanaf
290 m²
Indicatie turnkey
Ja
Verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein