Vivaldistraat 67B

Lisse

€ 449.000,- k.k.

ALGEMENE INFORMATIE
Het betreft hier circa 175m² maatschappelijk vastgoed, welke op dit moment in gebruik is als tandartspraktijk. Het object is prima bereikbaar vanaf de rijksweg A44 via de N208 en vanaf de rijksweg A4 via de N207. Een bushalte ligt op nog geen 5 minuten loopafstand. Gelegen nabij het overdekte winkelcentrum Poelpolder. In het naastgelegen gebouw zijn tevens een huisartsenpraktijk en een praktijk voor fysiotherapie gevestigd. Het terrein is mooi aangelegd met veel groen.

OPPERVLAKTEN
Circa 175m² Maatschappelijke ruimte.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente Lisse, sectie E, nummers 3573, 2871, 3887 en 4079.

VOORZIENINGEN
Het pand is voorzien van een entree met wachtruimte, toilet, systeemplafonds en verlichtingsarmaturen. Een balie met daarachter een kantoor welke is voorzien van een toilet en een technische ruimte met CV-installatie. Er zijn drie behandelkamers, kantine met toilet, mechanische ventilatie, krachtstroom, alarm, hardhouten kozijnen, dubbele beglazing, bitumen dakbedekking en 4 eigen parkeerplaatsen. Verder zijn er volop gratis parkeergelegenheden in de nabije omgeving. De nu aanwezige inventaris ten behoeve van de tandartspraktijk kan in overleg met onze opdrachtgever tegen een nader te bepalen tarief overgenomen worden, dit is echter geen verplichting.

BESTEMMING
Bestemming Maatschappelijke voorzieningen, bron: Ruimtelijke Plannen. Voor alle actuele bestemmingsplannen kijkt u op ruimtelijkeplannen.nl. Bij vragen hierover adviseren wij u contact op te nemen met de betreffende gemeente.

AANVAARDING
Oplevering en aanvaarding medio 2024, één en ander in onderling overleg met onze opdrachtgever.

VRAAGPRIJS
De vraagprijs bedraagt € 449.000,00 kosten koper exclusief btw.

BEZICHTIGINGEN
Bezichtigingen van dit object vinden plaats op vrijdag 1 december 2023 in de ochtend en op dinsdag 5 december 2023 in de middag. Voor het inplannen van het tijdstip van bezichtiging kunt u contact met ons opnemen.

BIJZONDERHEDEN
- Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.
- Er is geen NEN2580 meetrapport aanwezig. Verkoper, danwel Mens Makelaars aanvaarden geen aansprakelijkheid voor afwijkingen in de opgegeven maten cq. plattegrond. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te controleren.
- Mocht er door bemiddeling van Mens Bedrijfsmakelaardij B.V. voor dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u als koper ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.
- Als makelaar zijn wij verplicht om in het kader van de Wet ter voorkoming van Witwassen en Financiering Terrorisme (Wwft) een cliëntonderzoek uit te voeren.
- De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Overdracht

Vraagprijs
€ 449.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
maatschappelijk vastgoed
Bouwjaar
1992

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
96 m²

Maatschappelijk

Oppervlakte
175 m²
Praktijkruimte
Ja
Aantal plaatsen
3
Zorg type
Zorginstelling
BTW belast
Ja
Voorzieningen
Eigen parkeervoorzieningen aanwezig

Buitenruimte

Ligging
Wijkwinkelcentrum, in woonwijk

Vraag meer informatie aan

Deel via social media