Vennestraat 56B

Lisse

€ 10.800,- p/j

ALGEMENE INFORMATIE / LOCATIE
Aan de Vennestraat 56B te Lisse ligt deze uitstekend bereikbare en hoogwaardig afgewerkte bedrijfsunit met kantoorruimte. De bedrijfsruimte is gelegen aan de rand van Lisse op het kleinschalige bedrijvenpark Trade Park Vennestraat tussen de Heereweg en de Vennestraat. Het geheel is goed bereikbaar met een gunstige ligging ten aanzien van de uitvalswegen N207, N208 en de A44 en A4.

OPPERVLAKTEN
Circa 40m² BEDRIJFSRUIMTE begane grond
Circa 37m² KANTOORRUIMTE 1e verdieping

Optioneel bij te huren: circa 40m² kantoorruimte 1e verdieping.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Lisse, sectie: B, nummer: 3552-A24.

VOORZIENINGEN
De bedrijfsruimte is voorzien van: heater, verlichtingsarmaturen, toilet, krachtstroom, en elektrisch bedienbare overheaddeuren. De vloerbelasting begane grond bedraagt 1.500 kg/m² en op de 1e verdieping 200 kg/m². De kantoorruimte is voorzien van systeemplafonds, verlichtingsarmaturen, elektrische verwarming middels radiatoren, pantry en een laminaat-/pvc-vloer. Tevens is het pand voorzien van glasvezelaansluiting, alarminstallatie en zonnepanelen: 7,5 kw.

PARKEREN
Er zijn 2 eigen parkeerplaatsen. Op de kopzijde van het bedrijfsverzamelpand bevinden zich parkeerplaatsen voor bezoekers van het complex.

BESTEMMING
Bestemming bedrijven tot en met categorie 3.2 van de staat van bedrijfsactiviteiten, bron: Ruimtelijke Plannen. Voor alle actuele bestemmingsplannen kijkt u op ruimtelijkeplannen.nl. Bij vragen hierover adviseren wij u contact op te nemen met de betreffende gemeente.

AANVAARDING
Oplevering en aanvaarding kan geschieden op korte termijn.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt 10.800,00 euro exclusief btw per jaar.

Voor de optioneel bij te huren extra 40m² kantoorruimte op de 1e verdieping is een huurprijs van 4.000,00 euro exclusief btw per jaar van toepassing.

HUURTERMIJN
Vijf jaar en vijf optie jaren. Een afwijkende termijn is bespreekbaar.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijs-index reeks CPI alle huishoudens 2015 = 100, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek-CBS.

OMZETBELASTING
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een btw belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe btw wetgevingsvoorstelling huurder niet aan het criterium “meer dan 90 procent btw belaste prestaties verricht” voldoet, en zodoende het verzoek om btw belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

BETALINGEN
Per kwartaal vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur met btw.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

BIJZONDERHEDEN
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.

INTERESSE?
Als u na bezichtiging interesse heeft in dit pand dan kunt u ons een huurvoorstel doen toekomen. Dit voorstel dient te voldoen aan de volgende criteria:
- Omschrijving wie u bent en wat u doet.
- Huurprijs, ingangsdatum en contract termijn, indien van toepassing.
- Eventueel aanvullende informatie zoals uw website, Kvk nummer en kopie ID zijn altijd welkom.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Overdracht

Huurprijs
€ 10.800,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
2018

Bedrijfshal

Oppervlakte
40m²
Vloerbelasting
1500
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein

Vraag meer informatie aan

Deel via social media