Vennestraat 20

Lisse

€ 29.000,- p/j

ALGEMENE INFORMATIE
Het betreft hier een hoogwaardig afgebouwde, multifunctionele bedrijfsunit aan de Vennestraat 20 te Lisse. Gelegen op Businesspark Dever aan de goed bereikbare Vennestraat aan de zuidzijde van Lisse. Centraal gelegen in de Duin- en Bollenstreek met een gunstige ligging ten opzichte van de uitvalswegen N207 en N208 welke aansluiten op de A4 en de A44.

OPPERVLAKTEN
Circa 150m² BEDRIJFSRUIMTE begane grond.
Circa 47m² ENTRESOL
Circa 150m² KANTOORRUIMTE 1e verdieping.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente : Lisse
Sectie : B
Nummer : 3251 gedeeltelijk

VOORZIENINGEN
Op de begane grond bevind zich een entree met een toilet. Tevens bevindt zich hier de trap naar de eerste verdieping en een deur naar de bedrijfsruimte. De bedrijfsruimte op de begane grond is voorzien van een elektrisch bedienbare geïsoleerde overheaddeur met loopdeur, LED verlichting, verwarming middels heater, krachtstroom, entresolvloer, buitenkraan en buitenverlichting. De kantoorruimte op de verdieping is voorzien van een laminaatvloer, systeemplafond met LED-verlichting, lichtkoepel, 3 kantoorvertrekken, pantry, CV-combiketel, airconditioning, kabelgoten voorzien van kabel 6-bekabeling, mechanische ventilatie. Aan de voorzijde van het gebouw zijn er 3 eigen parkeerplaatsen en ruimte voor laden en lossen. Het object is voorzien van zonnepanelen (5000 kwh) en het geheel is voorzien van een alarminstallatie.

BESTEMMING
Bestemming bedrijven tot en met categorie 3.2, bron: Ruimtelijke Plannen. Voor alle actuele bestemmingsplannen kijkt u op ruimtelijkeplannen.nl. Bij vragen hierover adviseren wij u contact op te nemen met de betreffende gemeente.

AANVAARDING
Oplevering en aanvaarding vindt plaats in onderling overleg met onze opdrachtgever en is mogelijk per 1 februari 2024.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 29.000,00 exclusief btw per jaar.

HUURTERMIJN
Vijf jaar en vijf optie jaren. Een afwijkende termijn is bespreekbaar.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks CPI alle huishoudens 2015 = 100, gepubliceerd door het CBS.

OMZETBELASTING
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een btw belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe btw wetgevingsvoorstelling huurder niet aan het criterium “meer dan 90% btw belaste prestaties verricht” voldoet, en zodoende het verzoek om btw belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

BETALINGEN
Per kwartaal vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur met btw.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken - ROZ.

INTERESSE?
Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact met ons opnemen. Als u na bezichtiging interesse heeft in dit pand dan kunt u ons een huurvoorstel doen toekomen. Dit voorstel dient te voldoen aan de volgende criteria:
- Omschrijving wie u bent en wat u doet.
- Huurprijs, ingangsdatum en contracttermijn.
- Aanvullende informatie, zoals uw website en Kvk nummer, is altijd welkom.

BIJZONDERHEDEN
- Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.
- Er is geen NEN2580 meetrapport aanwezig. Verhuurder, danwel Mens Makelaars aanvaarden geen aansprakelijkheid voor afwijkingen in de opgegeven maten cq. plattegrond. Huurder verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te controleren.
- Mocht er door bemiddeling van Mens Bedrijfsmakelaardij B.V. voor dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u als huurder ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.
- Als makelaar zijn wij verplicht om in het kader van de Wet ter voorkoming van Witwassen en Financiering Terrorisme (Wwft) een cliëntonderzoek uit te voeren.
- De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Overdracht

Huurprijs
€ 29.000,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
2008

Bedrijfshal

Oppervlakte
197 m²
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry

Kantoorruimte

Oppervlakte
150 m²
Luchtbehandelingen
Airco, mechanische ventilatie
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Verdiepingen
1

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein

Vraag meer informatie aan

Deel via social media