Vennestraat 18

Lisse

€ 24.500,- p/j

ALGEMEN INFORMATIE/LOCATIE
Het betreft hier een hoogwaardig afgebouwde, representatieve en multifunctionele bedrijfsunit aan de Vennestraat 18 te Lisse. Gelegen op Businesspark Dever aan de goed bereikbare Vennestraat aan de zuidzijde van Lisse. Centraal gelegen in de Duin- & Bollenstreek met een gunstige ligging ten opzichte van de uitvalswegen N207 en N208 welke respectievelijk aansluiten op de A4 en de A44.

OPPERVLAKTEN
Circa 150m² BEDRIJFSRUIMTE begane grond
Circa 80m² KANTOORRUIMTE verdieping
Circa 50m² BEDRIJFS-/OPSLAGRUIMTE verdieping (tussenvloer)

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente Lisse, sectie B, nummer 3251 gedeeltelijk.

VOORZIENINGEN
De bedrijfsruimte op de begane grond is voorzien van: opbouwverlichting, verwarming middels een heater, een toilet, elektrisch bedienbare en geïsoleerde overheaddeur, krachtstroom, buitenkraan, buitenverlichting en afgewerkte wanden.
Op de eerste verdieping is een entree met systeemplafonds met verlichtingsarmatuur, lichtkoepel en toilet, kantoorruimte met systeemplafonds en verlichtingsarmaturen, kabelgoten (cat. 5 bekabeling), laminaat, mechanische ventilatie en pantry. Verwarming middels een CV-combiketel, het kantoor aan de voorzijde beschikt over airconditioning. Er is tevens alarm aanwezig en er ligt glasvezel internet. Alle verlichting is LED verlichting.

PARKEREN
Het geheel beschikt over 3 parkeerplaatsen op eigen terrein, evenals een ruimte voor laden en lossen.

BESTEMMING
Bestemming bedrijven tot en met categorie 3.2, bron: Ruimtelijke Plannen. Voor alle actuele bestemmingsplannen kijkt u op ruimtelijkeplannen.nl. Bij vragen hierover adviseren wij u contact op te nemen met de betreffende gemeente.

AANVAARDING
Oplevering en aanvaarding vindt plaats in onderling overleg met onze opdrachtgever.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt 24.500,00 euro exclusief btw per jaar.

HUURTERMIJN
Vijf jaar en vijf optie jaren. Een afwijkende termijn is bespreekbaar.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks CPI alle huishoudens 2015 = 100, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek - CBS.

OMZETBELASTING
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een btw belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe btw wetgevingsvoorstelling huurder niet aan het criterium “meer dan 90 procent btw belaste prestaties verricht” voldoet, en zodoende het verzoek om btw belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

BETALINGEN
Per kwartaal vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur met btw.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken - ROZ.

BIJZONDERHEDEN
- Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.
- Er is geen NEN2580 meetrapport aanwezig. Verhuurder, danwel Mens Makelaars aanvaarden geen aansprakelijkheid voor afwijkingen in de opgegeven maten cq. plattegrond. Huurder verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te controleren.

INTERESSE?
Als u na bezichtiging interesse heeft in dit pand dan kunt u ons een huurvoorstel doen toekomen. Dit voorstel dient te voldoen aan de volgende criteria:
- Omschrijving wie u bent en wat u doet.
- Huurprijs, ingangsdatum en contracttermijn.
- Aanvullende informatie, zoals uw website, Kvk nummer en kopie ID, is altijd welkom.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Overdracht

Huurprijs
€ 24.500,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
2008

Bedrijfshal

Oppervlakte
200m²
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, heater, toilet, pantry

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein

Vraag meer informatie aan

Deel via social media