Vennestraat 11R

Lisse

verhuurd onder voorbehoud

ALGEMENE INFORMATIE

Aan de Vennestraat 11R te Lisse bevindt zich deze representatieve bedrijfs-/kantoorunit. Gelegen op het kleinschalige bedrijvenpark Vennepark, onderdeel van het veelzijdige bedrijventerrein Dever. Centraal gelegen tussen de steden Haarlem, Leiden, Amsterdam, Schiphol en Den Haag. De bereikbaarheid van dit bedrijventerrein is uitstekend door de goede verbindingen; via de provinciela weg N207 bereikt u de rijkswegen A4 en A44. Het object is gelegen aan de ringsloot met een riant uitzicht.

OPPERVLAKTEN

Circa 60m² bedrijfs-/kantoorruimte begane grond.
Circa 60m² kantoor-/showroomruimte verdieping.

KADASTRALE GEGEVENS

Gemeente Lisse, sectie B, nummer 3211 A14.

VOORZIENINGEN

De begane grond van het pand is voorzien van entree met meterkast, toilet en verwarming. Een bedrijfsruimte van circa 17m² met verlichtingsarmaturen, verwarming middels radiator, stellingen en een elektrisch bedienbare overheaddeur. De kantoorruimte op de begane grond is voorzien van toilet, verwarming, systeemplafonds en verlichtigingsarmaturen. De tussenwand op de begane grond tussen de bedrijfsruimte en de kantoorruimte kan eventueel verwijderd worden, waardoor er een grote bedrijfsruimte ontstaat.

De kantoor-/showroomruimte op de verdieping is voorzien van een keuken, systeemplafonds, verlichtingsarmaturen, vloerverwarming en airconditioning.

Het gehele object is voorzien van LED-verlichting. Tevens beschikt het pand over zonnepanelen met een opbrengst van circa 5.000 kw welke geheel ten gunste komt van huurder.

PARKEREN

Bij de unit hoort 1 parkeerplaats. Parkeren is eveneens mogelijk op de openbare parkeerplaats aan de voorzijde van de unit.

BESTEMMING

Bestemming bedrijven tot en met categorie 3.2, bron: Ruimtelijke Plannen. Voor alle actuele bestemmingsplannen kijkt u op ruimtelijkeplannen.nl. Bij vragen hierover adviseren wij u contact op te nemen met de betreffende gemeente.

AANVAARDING

Oplevering en aanvaarding vindt plaats in onderling overleg met onze opdrachtgever en is op korte termijn mogelijk.

HUURPRIJS

De huurprijs bedraagt 14.340,00 euro exclusief btw per jaar.

HUURTERMIJN

Vijf jaar en vijf optie jaren. Een afwijkende termijn is bespreekbaar.

HUURPRIJSAANPASSING

Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks CPI alle huishoudens 2015 = 100, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek - CBS.

OMZETBELASTING

De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een btw belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe btw wetgevingsvoorstelling huurder niet aan het criterium “meer dan 90 procent btw belaste prestaties verricht” voldoet, en zodoende het verzoek om btw belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

BETALINGEN

Per kwartaal vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING

Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur met btw.

OVERIGE CONDITIES

Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken - ROZ.

BIJZONDERHEDEN

- Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.
- Er is geen NEN2580 meetrapport aanwezig. Verhuurder, danwel Mens Makelaars aanvaarden geen aansprakelijkheid voor afwijkingen in de opgegeven maten cq. plattegrond. Huurder verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te controleren.

INTERESSE?

Als u na bezichtiging interesse heeft in dit pand dan kunt u ons een huurvoorstel doen toekomen. Dit voorstel dient te voldoen aan de volgende criteria:
- Omschrijving wie u bent en wat u doet.
- Huurprijs, ingangsdatum en contracttermijn.
- Aanvullende informatie, zoals uw website, Kvk nummer en kopie ID, is altijd welkom.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Overdracht

Huurprijs
€ 14.340,- p/j
Status
verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding
direct

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
2008

Bedrijfshal

Oppervlakte
60m²
Voorzieningen
Overheaddeuren, toilet

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein

Vraag meer informatie aan

Deel via social media