Schoolstraat 9A

Nieuw-Vennep

€ 19.200,- p/j

ALGEMENE INFORMATIE WINKELCENTRUM DE SYMFONIE
De Symfonie is een centraal gelegen winkelcentrum dat het hart van Nieuw-Vennep vormt. Het centrum voorziet in de dagelijkse boodschappen en heeft daarnaast een mooi aanbod van fashion retailers en services. Er zijn 52 winkels, waaronder 2 grote supermarkten Jumbo en Dirk van den Broek, 2 bakkers, een slager, groenteboer, visboer en een kaasboer. Ook is er een divers aanbod van landelijke winkelketens zoals Action, Hema, Blokker, Bruna, Intertoys, Van Vuuren Mode, Hunkemöller, Bonita, Zeeman en Nelson Schoenen.

LOCATIE
Nieuw-Vennep ligt in de gemeente Haarlemmermeer en heeft ongeveer 32.000 inwoners. Nieuw-Vennep groeit en mede door nieuwe woningbouw komen er in de directe omgeving van het winkelcentrum nog meer inwoners.

INFORMATIE OVER DE BESCHIKBARE WINKELUNIT
De representatieve winkelruimte bevindt zich op uitstekende locatie aan de buitenkant van het winkelcentrum. De oppervlakte van de winkelunit is circa 96m².

VOORZIENINGEN
Het geheel zal casco worden verhuurd met uitzondering van de pantry, het toilet, systeemplafond en verlichtingsarmaturen.

PARKEREN
Parkeren is mogelijk in de parkeergarage, welke is gelegen onder het winkelcentrum. Deze bestaat uit 450 parkeerplaatsen. Het 1e uur parkeren in deze garage is gratis, het tarief daarna bedraagt €0,50 per half uur. Ook is er ruime gratis parkeergelegenheid rondom het winkelcentrum.

BESTEMMING
Bestemming “Centrum, zie voor details de bijlage Bestemmingsplan. Bron: Ruimtelijke Plannen. De huurder dient zelf zorg te dragen voor de benodigde vestigingsvergunning. Voor alle actuele bestemmingsplannen kijkt u op ruimtelijkeplannen.nl. Bij vragen hierover adviseren wij u om contact op te nemen met de betreffende gemeente.

AANVAARDING
Oplevering en aanvaarding vindt plaats in onderling overleg met onze opdrachtgever en is op korte termijn mogelijk.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt 19.200,00 euro exclusief btw, promotiebijdrage en servicekosten per jaar.

HUURTERMIJN
Vijf jaar en vijf optie jaren. Een afwijkende termijn is bespreekbaar.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijzigingen naar het maandprijsindexcijfer volgens de consumenten-prijsindex reeks CPI alle huishoudens; 2015 = 100, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek – CBS.

OMZETBELASTING
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een btw belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe btw wetgevingsvoorstelling huurder niet aan criterium “meer dan 90 procent btw belaste prestaties verricht” voldoet, en zodoende het verzoek om btw belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

BETALINGEN
Per kwartaal vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur met btw.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken – ROZ.

BIJZONDERHEDEN
- Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.

INTERESSE?
Als u na de bezichtiging interesse heeft in dit pand fan kunt u ons een huurvoorstel doen toekomen. Dit voorstel dient te voldoen aan de volgende criteria:
- Omschrijving van wie u bent en wat u doet.
- Huurprijs, ingangsdatum en contracttermijn.
- Aanvullende informatie, zoals uw website, KVK nummer en kopie ID, is altijd welkom.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Overdracht

Huurprijs
€ 19.200,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
2003

Winkelruimte

Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Oppervlakte
96m²
In units vanaf
96m²
Verkoopvloer oppervlakte
96m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
400
Horeca toegestaan
Ja
Welstandsklasse type
A1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum, wijkwinkelcentrum

Vraag meer informatie aan

Deel via social media