Menneweg 73a

Sassenheim

€ 11.200,- p/j

ALGEMENE INFORMATIE
In het verzamelgebouw aan de Menneweg 73A te Sassenheim bevindt zich deze ruimte ten behoeve van maatschappelijke voorzieningen. Bijzonder geschikt voor educatieve, (para)medische, levensbeschouwelijke en religieuze voorzieningen, maar ook voor voorzieningen op het gebied van openbare dienstverlening en het verenigingsleven.

De ruimte heeft een oppervlakte van circa 80m² en is voorzien van een gezamenlijk entree op de begane grond, dubbele toiletruimte, systeemplafonds met verlichting, pantry en CV-installatie.

Gunstig gelegen in het centrum van Sassenheim, nabij de rijksweg A44 en tevens goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Diverse parkeermogelijkheden bevinden zich in de directe omgeving.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente Sassenheim, sectie A, nummer 7482 gedeeltelijk.

BESTEMMING
Bestemming Maatschappelijk, bron: Ruimtelijke Plannen. Voor alle actuele bestemmingsplannen kijkt u op ruimtelijkeplannen.nl. Bij vragen hierover adviseren wij u contact op te nemen met de betreffende gemeente.

AANVAARDING
Oplevering en aanvaarding vindt plaats in onderling overleg met onze opdrachtgever.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt 11.200,00 exclusief btw per jaar.

Indien huurder niet btw-plichtig is dan geldt er een toeslag op de huurprijs van 7 procent.

HUURTERMIJN
Vijf jaar en vijf optie jaren. Een afwijkende termijn is bespreekbaar.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks CPI alle huishoudens 2015 = 100, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek - CBS.

OMZETBELASTING
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een btw belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe btw wetgevingsvoorstelling huurder niet aan het criterium “meer dan 90 procent btw belaste prestaties verricht” voldoet, en zodoende het verzoek om btw belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

BETALINGEN
Per kwartaal vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur met btw.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken - ROZ.

BIJZONDERHEDEN
- Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.
- Er is geen NEN2580 meetrapport aanwezig. Verhuurder, danwel Mens Makelaars aanvaarden geen aansprakelijkheid voor afwijkingen in de opgegeven maten cq. plattegrond. Huurder verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te controleren.

INTERESSE?
Als u na bezichtiging interesse heeft in dit pand dan kunt u ons een huurvoorstel doen toekomen. Dit voorstel dient te voldoen aan de volgende criteria:
- Omschrijving wie u bent en wat u doet.
- Huurprijs, ingangsdatum en contracttermijn.
- Aanvullende informatie, zoals uw website, Kvk nummer en kopie ID, is altijd welkom.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Overdracht

Huurprijs
€ 11.200,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
overige
Bouwjaar
1950

Praktijkruimte

Oppervlakte
80 m²
Verdiepingen
1

Maatschappelijk

Oppervlakte
80 m²
Zorg type
Onderwijsinstelling

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk

Vraag meer informatie aan

Deel via social media