Meer en Duin 70A-B-D

LISSE

€ 69.500,- p/j

ALGEMENE INFORMATIE
Deze bedrijfsruimte met kantoor is gelegen aan de Meer en Duin 70 A-B-D te Lisse. Bedrijventerrein Meer en Duin heeft een uitstekende bereikbaarheid, via de nabij gelegen provinciale weg N208 en de N207 bereikt u binnen een aantal minuten de snelweg A4 en de A44 tussen Amsterdam - Schiphol - Leiden - Den Haag - Rotterdam. Nabij de entree van het bedrijventerrein bevindt zich een bushalte met verbindingen richting Haarlem, Schiphol Airport en Leiden.

OPPERVLAKTEN
Totaal circa 881m² BEDRIJFSRUIMTE met KANTOOR, als volgt onderverdeeld:
- Hal 1 circa 200m² bedrijfsruimte met circa 68m² kantoorruimte begane grond en circa 33m² opslagruimte op de 1e verdieping.
- Hal 2 circa 287m² bedrijfsruimte begane grond.
- Hal 3 circa 288m² bedrijfsruimte met circa 72m² opslagruimte en kantine begane grond.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente Lisse, sectie C, nummer 4547 gedeeltelijk.

VOORZIENINGEN
Bedrijfshal 1 is voorzien van: een elektrisch bedienbare overheaddeur, verlichting, krachtstroom, verwarming middels heaters en een eigen meter voor de registratie van het verbruik van gas, water en elektra. De kantoorruimte is voorzien van: systeemplafond, verlichtingsarmaturen, laminaatvloer, CV middels radiatoren, pantry en toilet.
Bedrijfshal 2 is voorzien van: een elektrisch bedienbare overheaddeur, een loopdeur, verlichting, krachtstroom, verwarming middels heaters, lichtstraat en aansluitingen voor gas, water en elektra.
Bedrijfshal 3 is voorzien van: een elektrisch bedienbare overheaddeur, een loopdeur, verlichting, krachtstroom, verwarming middels heaters, lichtstraat, aansluitingen voor gas, water en elektra en een inbouwkantoor/kantine met pantry.
Het gehele pand is voorzien van een alarminstallatie.

PARKEREN
Het object beschikt over 12 parkeerplaatsen; 1 aan de voorzijde, 3 aan de zijkant en 8 aan de achterzijde van het pand.

BESTEMMING
Bestemming bedrijven tot en met categorie 3.1, bron: Ruimtelijke Plannen. Voor alle actuele bestemmingsplannen kijkt u op ruimtelijkeplannen.nl. Bij vragen hierover adviseren wij u contact op te nemen met de betreffende gemeente.

AANVAARDING
Oplevering en aanvaarding vindt plaats in onderling overleg met onze opdrachtgever.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 69.500,00 per jaar exclusief btw.

HUURTERMIJN
Vijf jaar en vijf optie jaren. Een afwijkende termijn is bespreekbaar.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks CPI alle huishoudens 2015 = 100, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek - CBS.

OMZETBELASTING
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een btw belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe btw wetgevingsvoorstelling huurder niet aan het criterium “meer dan 90 procent btw belaste prestaties verricht” voldoet, en zodoende het verzoek om btw belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

BETALINGEN
Per kwartaal vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur met btw.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken - ROZ.

INTERESSE?
Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact met ons opnemen. Als u na bezichtiging interesse heeft in dit pand dan kunt u ons een huurvoorstel doen toekomen. Dit voorstel dient te voldoen aan de volgende criteria:
- Omschrijving wie u bent en wat u doet.
- Huurprijs, ingangsdatum en contracttermijn.
- Aanvullende informatie, zoals uw website en Kvk nummer, is altijd welkom.

BIJZONDERHEDEN
- Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.
- Er is geen NEN2580 meetrapport aanwezig. Verhuurder, danwel Mens Makelaars aanvaarden geen aansprakelijkheid voor afwijkingen in de opgegeven maten cq. plattegrond. Huurder verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te controleren.
- Mocht er door bemiddeling van Mens Bedrijfsmakelaardij B.V. voor dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u als huurder danwel koper ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.
- Als makelaar zijn wij verplicht om in het kader van de Wet ter voorkoming van Witwassen en Financiering Terrorisme (Wwft) een cliëntonderzoek uit te voeren.
- De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Overdracht

Huurprijs
€ 69.500,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
1998

Bedrijfshal

Oppervlakte
881 m²
Vrije hoogte
550
Vloerbelasting
2000
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry
Bouwhoogte
550

Kantoorruimte

Oppervlakte
68 m²
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Verdiepingen
1

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein

Vraag meer informatie aan

Deel via social media