Meer en Duin 317

Lisse

€ 227.500,- k.k.

ALGEMENE INFORMATIE
Moderne, multifunctionele bedrijfsruimte met kantoor gelegen aan de Meer en Duin 317 te Lisse. Bedrijventerrein Meer en Duin heeft een uitstekende bereikbaarheid, via de nabij gelegen provinciale weg N208 en de N207 bereikt u binnen een aantal minuten de snelweg A4 en de A44 tussen Amsterdam - Schiphol - Leiden - Den Haag - Rotterdam. Nabij de entree van het bedrijventerrein bevindt zich een bushalte met verbindingen richting Haarlem, Schiphol Airport en Leiden.

OPPERVLAKTEN
Circa 65m² BEDRIJFSRUIMTE begane grond.
Circa 65m² KANTOOR-/BEDRIJFSRUIMTE 1e verdieping.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente Lisse, sectie C, nummers 4794_A3, 4794_A60, 4794_A84.

VOORZIENINGEN
De begane grond van het object is onder andere voorzien van een overheaddeur, een aparte loopdeur, centrale verwarming middels radiatoren en verlichting via LED-panelen. Op de 1e verdieping bevinden zich een toiletruimte, systeemplafonds met halogeenverlichting, laminaatvloer, pantry en diverse meubilair. Bij het object horen 2 eigen parkeerplaatsen. Het pand is voorzien van Energielabel A+. Tevens beschikt het gehele object over een alarminstallatie.

VRAAGPRIJS
De vraagprijs bedraagt € 227.500,00 kosten koper exclusief btw.

VERENIGING VAN EIGENAREN (VvE)
De bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren "Bedrijfsunits Lisse II" bedraagt € 776,17 inclusief btw per jaar.

BESTEMMING
Bestemming bedrijventerrein, functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3.1, bron: Ruimtelijke Plannen. Voor alle actuele bestemmingsplannen kijkt u op ruimtelijkeplannen.nl. Bij vragen hierover adviseren wij u contact op te nemen met de betreffende gemeente.

AANVAARDING
Oplevering en aanvaarding vindt plaats in onderling overleg met onze opdrachtgever.

INTERESSE?
Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact met ons opnemen. Als u na bezichtiging interesse heeft in dit pand dan kunt u ons een koopvoorstel doen toekomen. Dit voorstel dient te voldoen aan de volgende criteria:
- Omschrijving wie u bent en wat u doet.
- Financieel voorstel (bieding) en de gewenste overdrachtsdatum.
- Aanvullende informatie, zoals uw website en Kvk nummer, is altijd welkom.

BIJZONDERHEDEN
- Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.
- Er is geen NEN2580 meetrapport aanwezig. Verkoper, danwel Mens Makelaars aanvaarden geen aansprakelijkheid voor afwijkingen in de opgegeven maten cq. plattegrond. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te controleren.
- Mocht er door bemiddeling van Mens Bedrijfsmakelaardij B.V. voor dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u als koper ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.
- Als makelaar zijn wij verplicht om in het kader van de Wet ter voorkoming van Witwassen en Financiering Terrorisme (Wwft) een cliëntonderzoek uit te voeren.
- De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Overdracht

Vraagprijs
€ 227.500,- k.k.
Status
onder optie
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
2007

Bedrijfshal

Oppervlakte
65 m²
Vrije hoogte
260
Voorzieningen
Overheaddeuren, toilet, pantry
Bouwhoogte
260

Kantoorruimte

Oppervlakte
65 m²
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Verdiepingen
1

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein

Vraag meer informatie aan

Deel via social media