Meer en Duin 216

Lisse

€ 22.500,- p/j

ALGEMENE INFORMATIE
Het betreft hier een representatief bedrijfspand met kantoor- en opslagruimte aan de Meer en Duin 216 te Lisse. Het object beschikt over 3 eigen parkeerplaatsen op een afsluitbaar buitenterrein.

LOCATIE
Gelegen op het goed bereikbare bedrijventerrein Meer en Duin nabij de N208 welke aansluit op de N207 met een directe verbinding naar de A4 (Amsterdam-Den Haag-Rotterdam). Een bushalte bevindt zich in de nabij omgeving bij de entree van het bedrijvenpark.

OPPERVLAKTEN
Circa 30m² entree, kantoorruimte en toilet begane grond.
Circa 95m² bedrijfsruimte begane grond.
Circa 58m² kantoorruimte 1e verdieping.
Circa 62m² opslagruimte 1e verdieping.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente Lisse, sectie C, nummer 4776, groot 215m².

VOORZIENINGEN
De bedrijfsruimte is voorzien van: verlichting, handbedienbare transportdeur, koelcel, verwarming, betonvloer, vrije hoogte circa 3.70 meter. De kantoorruimte is voorzien van systeemplafonds, verlichtingsarmaturen, centrale verwarming, toilet, pantry, airconditioning op de 1e verdieping. De vrije hoogte van de begane grond bedraagt circa 3.70 meter en op de 1e verdieping circa 2,75 meter. Op het dak bevinden zich zonnepanelen. Op het afsluitbare buitenterrein aan de voorzijde van het object heeft huurder beschikking over 3 parkeerplaatsen.

BESTEMMING
Bestemming bedrijventerrein met functieaanduiding bedrijven tot en met categorie 3.2, bron: Ruimtelijke Plannen. Voor alle actuele bestemmingsplannen kijkt u op ruimtelijkeplannen.nl. Bij vragen hierover adviseren wij u contact op te nemen met de betreffende gemeente.

AANVAARDING
Oplevering en aanvaarding vindt plaats in onderling overleg met onze opdrachtgever en is op korte termijn mogelijk.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt 22.500,00 euro per jaar exclusief btw.

HUURTERMIJN
De huurtermijn bedraagt bij voorkeur vijf jaar en vijf optie jaren. Een afwijkende termijn is bespreekbaar.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks CPI alle huishoudens 2015 = 100, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek - CBS.

OMZETBELASTING
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een btw belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe btw wetgevingsvoorstelling huurder niet aan het criterium “meer dan 90 procent btw belaste prestaties verricht” voldoet, en zodoende het verzoek om btw belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

BETALINGEN
Per kwartaal vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur met btw.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken - ROZ.

BIJZONDERHEDEN
- Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.
- Er is geen NEN2580 meetrapport aanwezig. Verhuurder, danwel Mens Makelaars aanvaarden geen aansprakelijkheid voor afwijkingen in de opgegeven maten cq. plattegrond. Huurder/koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te controleren.

INTERESSE?
Als u na bezichtiging interesse heeft in dit pand dan kunt u ons een huurvoorstel doen toekomen. Dit voorstel dient te voldoen aan de volgende criteria:
- Omschrijving wie u bent en wat u doet.
- Huurprijs, gewenste ingangsdatum en contracttermijn.
- Aanvullende informatie, zoals uw website, Kvk nummer en kopie ID, is altijd welkom.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Overdracht

Huurprijs
€ 22.500,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
2005

Bedrijfshal

Oppervlakte
157m²
Vrije hoogte
370
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry
Bouwhoogte
370

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein

Vraag meer informatie aan

Deel via social media