Madame Curiestraat 7A

Sassenheim

€ 14.500,- p/j

ALGEMENE INFORMATIE
Het betreft hier een zeer representatieve en uitstekend afgewerkte kantoorruimte gelegen op de 1e verdieping van het object aan de Madame Curiestraat 7A te Sassenheim.

LOCATIE
Centraal gelegen in de Bollenstreek op uitstekende locatie op bedrijventerrein Sassenheim-Zuid nabij de op- en afrit van de rijksweg A44 en NS station Sassenheim.

OPPERVLAKTEN
Circa 112m² KANTOOR-/SHOWROOMRUIMTE 1e verdieping

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Sassenheim, sectie: B, nummer: 4051 geheel, 4049 gedeeltelijk en 3467 gedeeltelijk.

VOORZIENINGEN
Het object is voorzien van een gezamenlijke entree, hal en toilet op de begane grond. Op de eerste etage bevindt zich deze kantoorruimte welke is voorzien van elektrische vloerverwarming, kiepramen, luxe keuken met vaatwasser, koelkast, 4-pits inductiekookplaat en Quooker, verlichtingsarmaturen, tegelvloer, toilet en douche. De vloerbelasting op de verdieping bedraagt 250 kg/m².

PARKEREN
Het object beschikt over een eigen parkeerplaats.

BESTEMMING
Bestemming bedrijven tot en met categorie 4.1. Bron: Ruimtelijke Plannen. Voor alle actuele bestemmingsplannen kijkt u op ruimtelijkeplannen.nl. Bij vragen hierover adviseren wij u contact op te nemen met de betreffende gemeente.

AANVAARDING
Oplevering en aanvaarding vindt plaats in onderling overleg met onze opdrachtgever.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 14.500,00 exclusief btw per jaar.

HUURTERMIJN
Nader te bespreken.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks CPI alle huishoudens 2015 = 100, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

OMZETBELASTING
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een btw belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe btw wetgevingsvoorstelling huurder niet aan het criterium “meer dan 90 procent btw belaste prestaties verricht” voldoet, en zodoende het verzoek om btw belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

BETALINGEN
Per kwartaal vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur met btw.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken - ROZ.

INTERESSE?
Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact met ons opnemen. Als u na bezichtiging interesse heeft in dit pand dan kunt u ons een huurvoorstel doen toekomen. Dit voorstel dient te voldoen aan de volgende criteria:
- Omschrijving wie u bent en wat u doet.
- Huurprijs, ingangsdatum en contracttermijn.
- Aanvullende informatie, zoals uw website en Kvk nummer, is altijd welkom.

BIJZONDERHEDEN
- Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.
- Er is geen NEN2580 meetrapport aanwezig. Verhuurder, danwel Mens Makelaars aanvaarden geen aansprakelijkheid voor afwijkingen in de opgegeven maten cq. plattegrond. Huurder verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te controleren.
- Mocht er door bemiddeling van Mens Bedrijfsmakelaardij B.V. voor dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u als huurder ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.
- De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Overdracht

Huurprijs
€ 14.500,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwjaar
2021

Kantoorruimte

Oppervlakte
112 m²
In units vanaf
112 m²
Verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Verzamelgebouw
Ja

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein

Vraag meer informatie aan

Deel via social media