Madame Curiestraat 31

Sassenheim

€ 299.000,- k.k.

ALGEMENE INFORMATIE
Op het zeer goed bereikbare bedrijvenpark Sassenheim-Zuid bevindt zich deze representatieve en uitstekend afgewerkte bedrijfs-/kantoorruimte. Strategisch gelegen nabij de op- en afrit van de snelweg A44 (Schiphol-Den Haag) met een aansluiting op de snelweg A4, alsmede in de nabijheid van diverse provinciale wegen van en naar de kust. Sassenheim beschikt over een NS-station met het treintraject Den Haag, Leiden, Schiphol, Amsterdam Centraal. Een bushalte bevindt zich op loopafstand.

OPPERVLAKTEN
Circa 75m² BEDRIJFSRUIMTE begane grond.
Circa 75m² KANTOORRUIMTE 1e verdieping.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente Sassenheim, sectie B, nummers 3479 A10 (bedrijfsruimte), alsmede 3479 A38, A39 en A40 (parkeerplaatsen).

VOORZIENINGEN
Het object is op de begane grond voorzien van een overheaddeur, aparte loopdeur, hal, toilet, bedrijfsruimte, betonvloer en verlichtingsarmaturen. Via de vaste trap bereikt u de kantoorruimte welke voorzien is van een systeemplafond met verlichtingsarmaturen, airconditioning, vloerbedekking, centrale verwarming via radiatoren, zonwering, kabelgoten en een keukenblok. Aan de voorzijde van het pand bevinden zich drie eigen parkeerplaatsen. In de directe omgeving bevinden zich diverse openbare parkeergelegenheden.

BESTEMMING
Bestemming bedrijven tot en met categorie 3.2 bron: Ruimtelijke Plannen. Voor alle actuele bestemmingsplannen kijkt u op ruimtelijkeplannen.nl. Bij vragen hierover adviseren wij u contact op te nemen met de betreffende gemeente.

AANVAARDING
Oplevering en aanvaarding vindt plaats in onderling overleg met onze opdrachtgever.

VRAAGPRIJS
De vraagprijs bedraagt € 299.000,00 kosten koper exclusief btw.

INTERESSE?
Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact met ons opnemen. Als u na bezichtiging interesse heeft in dit pand dan kunt u ons een koopvoorstel doen toekomen. Dit voorstel dient te voldoen aan de volgende criteria:
- Omschrijving wie u bent en wat u doet.
- Bieding en de gewenste overdrachtsdatum.
- Aanvullende informatie, zoals uw website en Kvk nummer, is altijd welkom.

BIJZONDERHEDEN
- Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.
- Er is geen NEN2580 meetrapport aanwezig. Verkoper, danwel Mens Makelaars aanvaarden geen aansprakelijkheid voor afwijkingen in de opgegeven maten cq. plattegrond. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te controleren.
- Mocht er door bemiddeling van Mens Bedrijfsmakelaardij B.V. voor dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u als koper ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.
- Als makelaar zijn wij verplicht om in het kader van de Wet ter voorkoming van Witwassen en Financiering Terrorisme (Wwft) een cliëntonderzoek uit te voeren.
- De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend..

Overdracht

Vraagprijs
€ 299.000,- k.k.
Status
onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
2001

Bedrijfshal

Oppervlakte
75 m²
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry

Kantoorruimte

Oppervlakte
75 m²
Luchtbehandelingen
Airco
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Verdiepingen
1

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein

Vraag meer informatie aan

Deel via social media