Luzernestraat 11

Nieuw-Vennep

€ 64.500,- p/j

ALGEMENE INFORMATIE
Bedrijfsruimte met kantoor aan de Luzernestraat 11 te Nieuw-Vennep. Het object is op uitstekende locatie op bedrijventerrein Spoorzicht gelegen. Dit bedrijventerrein is per auto goed bereikbaar via de Spoorlaan en via de snelwegen A4/A44. Luchthaven Schiphol ligt op ongeveer 10 autominuten rijafstand en op 10 minuten lopen bevindt zich NS-station Nieuw-Vennep.

OPPERVLAKTEN
Circa 600m² Bedrijfsruimte begane grond.
Circa 125m² Opslagruimte/entresolvloer.
Circa 125m² Kantoorruimte 1e verdieping.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente Haarlemmermeer, sectie AM, nummer 2017 gedeeltelijk.

VOORZIENINGEN
De bedrijfsruimte is voorzien van een elektrisch bedienbare overheaddeur, loopdeur, toiletten, LED-verlichting en krachtstroom. De kantoorruimte is voorzien van systeemplafonds, LED-verlichting, vloerbedekking, pantry en verwarming middels radiatoren met een eigen thermostaat via de CV-installatie van verhuurder. Het geheel is voorzien van een alarminstallatie en beschikt over tussenmeters. Aan de voorzijde van het object bevinden zich 4 parkeerplaatsen.

BESTEMMING
Bestemming Gemengd -2, bron: Ruimtelijke Plannen. De Gemengd -2 gronden zijn bestemd voor bedrijfsactiviteiten tot en met categorie 3.1, alsmede dienstverlening. Voor alle actuele bestemmingsplannen kijkt u op ruimtelijkeplannen.nl. Bij vragen hierover adviseren wij u contact op te nemen met de betreffende gemeente.

AANVAARDING
Oplevering en aanvaarding vindt plaats in onderling overleg met onze opdrachtgever.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 64.500,00 per jaar exclusief btw en exclusief voorschot servicekosten.

SERVICEKOSTEN
Het voorschot servicekosten bedraagt € 150,50 per maand exclusief btw. Onder deze servicekosten vallen het terreinonderhoud, glasbewassing buitenzijde en het schilderwerk. Afrekening zal 1x per jaar plaatsvinden op basis van de werkelijke kosten.
Het voorschot voor het verbruik van gas, water en elektriciteit bedraagt € 1.075,00 per maand excl. btw. Er zijn tussenmeters aanwezig, afrekening zal 1x per jaar plaatsvinden op basis van het werkelijke verbruik.

HUURTERMIJN
Vijf jaar en vijf optie jaren. Een afwijkende termijn is bespreekbaar.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks CPI alle huishoudens 2015 = 100, gepubliceerd door het CBS.

OMZETBELASTING
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een btw belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe btw wetgevingsvoorstelling huurder niet aan het criterium “meer dan 90 procent btw belaste prestaties verricht” voldoet, en zodoende het verzoek om btw belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

BETALINGEN
Per kwartaal vooruit, betaling per maand is bespreekbaar.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur met btw.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken - ROZ.

INTERESSE?
Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact met ons opnemen. Als u na bezichtiging interesse heeft in dit pand dan kunt u ons een huurvoorstel doen toekomen. Dit voorstel dient te voldoen aan de volgende criteria:
- Omschrijving wie u bent en wat u doet.
- Huurprijs, ingangsdatum en contracttermijn.
- Aanvullende informatie, zoals uw website en Kvk nummer, is altijd welkom.

BIJZONDERHEDEN
- Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.
- Er is geen NEN2580 meetrapport aanwezig. Verhuurder, danwel Mens Makelaars aanvaarden geen aansprakelijkheid voor afwijkingen in de opgegeven maten cq. plattegrond. Huurder verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te controleren.
- Mocht er door bemiddeling van Mens Bedrijfsmakelaardij B.V. voor dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u als huurder ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.
- Als makelaar zijn wij verplicht om in het kader van de Wet ter voorkoming van Witwassen en Financiering Terrorisme (Wwft) een cliëntonderzoek uit te voeren.
- De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Overdracht

Huurprijs
€ 64.500,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
1999

Bedrijfshal

Oppervlakte
725 m²
Vrije hoogte
630
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet
Bouwhoogte
630

Kantoorruimte

Oppervlakte
125 m²
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Verdiepingen
1

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein

Vraag meer informatie aan

Deel via social media