Kerkstraat 11A

Noordwijk

€ 12.250,- p/j

ALGEMENE INFORMATIE
Het betreft hier een gunstig gelegen representatieve, multifunctionele ruimte aan de Kerkstraat 11A te Noordwijk. Het object is geschikt voor diverse soorten van gebruik, zoals: detailhandel, kantoor, dienstverlening of maatschappelijke voorzieningen.

Dit object bevindt zich nabij het bruisende en drukbezochte winkelcentrum Hof van Noortwijck. In dit aantrekkelijke winkelcentrum met een oppervlakte van ruim 6.600m², zijn verschillende publiekstrekkers zoals een Dirk Supermarkt, Action, Trekpleister, Dirk III Slijterij, Bakkerij van Manen, Discus Dierenwinkel, Kaas aan Zee, Brainwash Kappers, Bloemenhof, De Verwennerij, Bruna, Pearl Opticiens en Cultuurcafé Van der Meer gevestigd. Hierdoor heeft het winkelcentrum behalve een boodschappenfunctie ook een regiofunctie.

Vanuit de onder het winkelcentrum gelegen parkeergarage is het winkelcentrum eenvoudig te bereiken via de lift of via het rolpad. Aan de achterzijde van het aangeboden object bevindt zich tevens een openbaar parkeerterrein waar op donderdag altijd de weekmarkt gehouden wordt.

OPPERVLAKTEN
Circa 70m² winkelruimte.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Noordwijk, sectie: F, nummer: 5537 A1 gedeeltelijk.

VOORZIENINGEN
Het pand wordt casco opgeleverd.

BESTEMMING
Enkelbestemming centrum, de ruimte is onder andere geschikt voor detailhandel, kantoren, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen. Bron: Ruimtelijke Plannen. Voor alle actuele bestemmingsplannen kijkt u op ruimtelijkeplannen.nl. Bij vragen hierover adviseren wij u contact op te nemen met betreffende gemeente.

AANVAARDING
Oplevering en aanvaarding vindt plaats in overleg met onze opdrachtgever en is per direct mogelijk.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt 12.250,00 euro exclusief btw per jaar.

HUURTERMIJN
Vijf jaar en vijf optie jaren. Een afwijkende termijn is eventueel bespreekbaar.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks CPI alle huishoudens 2015 = 100, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek – CBS.

OMZETBELASTING
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een btw belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe btw wetgevingsvoorstelling huurder niet aan het criterium “meer dan 90 procent btw belaste prestaties verricht” voldoet, en zodoende het verzoek om de btw belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

BETALINGEN
Per kwartaal vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden betalingsverplichting inclusief btw.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken – ROZ.

BIJZONDERHEDEN
- Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.
- Er is geen NEN2580 meetrapport aanwezig. Verhuurder, danwel Mens Makelaars aanvaarden geen aansprakelijkheid voor afwijkingen in de opgegeven maten c.q. plattegrond. Huurder verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te controleren.

INTERESSE?
Als u na de bezichtiging interesse heeft in dit pand dan kunt u ons een huurvoorstel doen toekomen. Dit voorstel dient te voldoen aan de volgende criteria:
- Omschrijving wie u bent en wat u doet.
- Huurprijs, ingangsdatum en contracttermijn.
- Aanvullende informatie, zoals uw website, KVK nummer en kopie ID is altijd welkom.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Overdracht

Huurprijs
€ 12.250,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
1993

Kantoorruimte

Oppervlakte
70 m²
In units vanaf
70 m²
Verdiepingen
1

Winkelruimte

Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Oppervlakte
70 m²
In units vanaf
70 m²
Verkoopvloer oppervlakte
70 m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
350
Welstandsklasse type
A1

Maatschappelijk

Oppervlakte
70 m²

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum

Vraag meer informatie aan

Deel via social media