Kerkstraat 11

Noordwijk

€ 55.800,- p/j

ALGEMENE INFORMATIE/LOCATIE
Het betreft hier een riante multifunctionele ruimte aan de Kerkstraat 11 te Noordwijk. Het object is geschikt voor diverse soorten van gebruik: detailhandel, kantoor, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen of bedrijf categorie 1.

Op uitstekende locatie gelegen, direct gesitueerd tegenover de ingang van het druk bezochte winkelcentrum het Hof van Noortwijck. In dit aantrekkelijke winkelcentrum met een oppervlakte van ruim 6.600m², zijn verschillende publiekstrekkers als een Dirk Supermarkt, Action, Trekpleister, Dirk III Slijterij, Bakkerij Van Maanen, Discus Dierenwinkel, Kaas aan Zee, Brainwash Kappers, Bloemenhof, D-Reizen Vakantiewinkel en Boekhandel en Cultuurcafé Van der Meer gevestigd. Hierdoor heeft het winkelcentrum behalve een boodschappenfunctie ook een regiofunctie.

Vanuit de onder het winkelcentrum gelegen parkeergarage is het winkelcentrum eenvoudig te bereiken via de lift of via het rolpad. Aan de achterzijde van de ruimte bevindt zich tevens een openbaar parkeerterrein. Kortom: een ideaal object in een druk en goed bereikbaar winkelcentrum!

OPPERVLAKTEN
Circa 248m² bvo WINKELRUIMTE.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente : Noordwijk
Sectie : F
Nummer : 5537 A1

VOORZIENINGEN
De winkelruimte wordt casco plus verhuurd. Onder het casco plus vallen het toilet en de pantry. Energielabel A.

BESTEMMING
Bestemming centrumdoeleinden, zie bestemmingsplan. Bron: Ruimtelijke Plannen. Voor alle actuele bestemmingsplannen kijkt u op ruimtelijkeplannen.nl. Bij vragen hierover adviseren wij u contact op te nemen met de betreffende gemeente.

AANVAARDING
Oplevering en aanvaarding vindt plaats in onderling overleg met onze opdrachtgever.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt 55.800,00 euro per jaar exclusief btw (225,00 euro per m²) en eventueel verschuldigde servicekosten.

HUURTERMIJN
Vijf jaar en vijf optie jaren. Een afwijkende termijn is bespreekbaar.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijs-index reeks CPI alle huishoudens 2015 = 100, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

OMZETBELASTING
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een btw belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe btw wetgevingsvoorstelling huurder niet aan het criterium “meer dan 90 procent btw belaste prestaties verricht” voldoet, en zodoende het verzoek om btw belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

BETALINGEN
Per kwartaal vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden betalingsverplichting inclusief btw.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

BIJZONDERHEDEN
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.

INTERESSE?
Als u na bezichtiging interesse heeft in dit pand dan kunt u ons een huurvoorstel doen toekomen. Dit voorstel dient te voldoen aan de volgende criteria:
- Omschrijving wie u bent en wat u doet.
- Huurprijs, ingangsdatum en contract termijn, indien van toepassing.
- Eventueel aanvullende informatie zoals uw website, Kvk nummer en kopie ID zijn altijd welkom.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Overdracht

Huurprijs
€ 55.800,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
1993

Winkelruimte

Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
248m²
In units vanaf
248m²
Verkoopvloer oppervlakte
248m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
1000
Welstandsklasse type
A1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum

Vraag meer informatie aan

Deel via social media