Kanaalstraat 37

Lisse

€ 35.000,- p/j

ALGEMENE INFORMATIE
Het betreft hier een representatieve winkelruimte aan de Kanaalstraat 37 te Lisse. Gelegen op A1-locatie midden in het levendige centrum van Lisse. In de directe omgeving bevinden zich landelijke winkelketens zoals Hema, Albert Heijn, C&A, Shoeby’s, Lucardi, Blokker, Rituals, ICI Paris etc., maar ook diverse lokale speciaalzaken en restaurants.

LOCATIE
Lisse is goed bereikbaar via de N208 vanaf de A44 (Leiden – Amsterdam) alsook via de N207 vanaf de A4 (Amsterdam – Leiden). Er zijn diverse openbaar vervoerverbindingen in de omgeving (buslijnen naar Haarlem en Leiden).

OPPERVLAKTEN
Totaal circa 175m² WINKELRUIMTE inclusief paskamers, kantoor- en opslagruimte.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente : Lisse
Sectie : D
Nummer : 7158 gedeeltelijk

VOORZIENINGEN
Het object is voorzien van een glazen winkelpui, luchtgordijn, deels tegelvloer en deels houten vloer, verlichtingsarmaturen, airconditioning, CV-ketel, eigen aansluiting voor gas, water en elektriciteit, paskamers, kantoor-/kantineruimte met pantry, toilet en een opslagruimte met nooddeur.

PARKEREN
Ruime gratis parkeervoorzieningen in de nabije omgeving.

BESTEMMING
Bestemming gemengd, bron: Ruimtelijke Plannen. Voor alle actuele bestemmingsplannen kijkt u op ruimtelijkeplannen.nl. Bij vragen hierover adviseren wij u contact op te nemen met de betreffende gemeente.

AANVAARDING
Oplevering en aanvaarding vindt plaats in onderling overleg met onze opdrachtgever.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 35.000,00 per jaar exclusief btw.

HUURTERMIJN
Vijf jaar en vijf optie jaren. Een afwijkende termijn is bespreekbaar.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks CPI alle huishoudens 2015 = 100, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek - CBS.

OMZETBELASTING
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een btw belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe btw wetgevingsvoorstelling huurder niet aan het criterium “meer dan 90 procent btw belaste prestaties verricht” voldoet, en zodoende het verzoek om btw belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

BETALINGEN
Per kwartaal vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur met btw.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken - ROZ.

BIJZONDERHEDEN
- Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.
- Er is geen NEN2580 meetrapport aanwezig. Verhuurder, danwel Mens Makelaars aanvaarden geen aansprakelijkheid voor afwijkingen in de opgegeven maten cq. plattegrond. Huurder verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te controleren.

INTERESSE?
Als u na bezichtiging interesse heeft in dit pand dan kunt u ons een huurvoorstel doen toekomen. Dit voorstel dient te voldoen aan de volgende criteria:
- Omschrijving wie u bent en wat u doet.
- Huurprijs, ingangsdatum en contracttermijn.
- Aanvullende informatie, zoals uw website en Kvk nummer, is altijd welkom.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Overdracht

Huurprijs
€ 35.000,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
1985

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Oppervlakte
175m²
In units vanaf
175m²
Verkoopvloer oppervlakte
138m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
700
Welstandsklasse type
A1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum

Vraag meer informatie aan

Deel via social media