Kagerdreef 107

SASSENHEIM

verhuurd

ALGEMENE INFORMATIE
Op een gunstig gelegen locatie, nabij de A44 en N208 bevindt zich deze moderne bedrijfs-/kantoorunit met 3 parkeerplaatsen op eigen terrein. Dit object aan de Kagerdreef 107 te Sassenheim is onderdeel van een representatief bedrijvencomplex welke gelegen is nabij de kruising van de Industriekade/Kagerdreef en is uitstekend gelegen ten opzichte van de uitvalswegen, alsmede naar de diverse centrumvoorzieningen.

OPPERVLAKTEN
Circa 120m² BEDRIJFSRUIMTE begane grond
Circa 60m² KANTOORRUIMTE verdieping

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente Sassenheim, sectie A, nummer 9685, zijnde de bedrijfsruimte en Gemeente Sassenheim, sectie A, nummer 9687 gedeeltelijk, zijnde de parkeerplaatsen.

VOORZIENINGEN
De bedrijfsruimte is voorzien van entree met loopdeur, een elektrisch bedienbare overheaddeur met daarboven een dag-/nachtsensorlamp, gecoate betonvloer met een vloerbelasting van 1.500kg/m², krachtstroom, diverse wandcontactdozen (230 volt en 400 volt), downlighters, LED TL-balken, oplaadpunt voor elektrische voortuigen en een spoelbank met zwenkkraan. De achterzijde van de bedrijfshal biedt de mogelijkheid tot het realiseren van een entresol of kraanbaan. Via de hal welke is voorzien van toilet, vaste trap en verlichting middels bewegingssensor bereikt u de kantoorruimte op de verdieping met centrale verwarming, radiatoren, keukenblok met vaatwasser en koel-/vriescombinatie, (mobiele) airconditioning, diverse stopcontacten, telefoon- en computeraansluitingen, een afgescheiden spreekkamer. De inrichting heeft een industriële uitstraling door de 10 aangebrachte glazen halve lichtbollen welke voorzien zijn van LED-verlichting en het onbehandelde betonnen plafond. De raampartijen zijn voorzien van warmtewerend HR++ isolatieglas en lichte raambekleding. De vloerbedekking is donkergrijs linoleum dat is gereinigd en gewaxed. Op het platte dak bevinden zich 10 zonnepanelen (circa 9000 kwu). Het geheel beschikt over een uitgebreide alarminstallatie met camera's en een beeldscherm in het kantoor met mogelijkheden voor GSM-bewaking. Een met een stalen schuifhek afsluitbaar buitenterrein, bij het schuifhek is een verlichte reclamezuil aanwezig voor naamaanduiding en een stalen postbuskast voor alle bedrijven. Aan de voorzijde van het object bevindt zich naast de overheaddeur een parkeerplaats, aan de zijkant van het complex bevinden zich nog 2 eigen parkeerplaatsen.

BESTEMMING
Bestemming bedrijven tot en met categorie 3.2, bron: Ruimtelijke Plannen. Voor alle actuele bestemmingsplannen kijkt u op ruimtelijkeplannen.nl. Bij vragen hierover adviseren wij u contact op te nemen met de betreffende gemeente.

AANVAARDING
Oplevering en aanvaarding vindt plaats in onderling overleg met onze opdrachtgever en is op korte termijn mogelijk.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 24.500,00 exclusief btw per jaar.

HUURTERMIJN
Vijf jaar en vijf optie jaren. Een afwijkende termijn is bespreekbaar.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks CPI alle huishoudens 2015 = 100, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek - CBS.

OMZETBELASTING
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een btw belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe btw wetgevingsvoorstelling huurder niet aan het criterium “meer dan 90 procent btw belaste prestaties verricht” voldoet, en zodoende het verzoek om btw belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

BETALINGEN
Per kwartaal vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur met btw.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken - ROZ.

INTERESSE?
Als u na bezichtiging interesse heeft in dit pand dan kunt u ons een huurvoorstel doen toekomen. Dit voorstel dient te voldoen aan de volgende criteria:
- Omschrijving wie u bent en wat u doet.
- Huurprijs, ingangsdatum en contracttermijn.
- Aanvullende informatie, zoals uw website, Kvk nummer en kopie ID, is altijd welkom.

BIJZONDERHEDEN
- Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.
- Er is geen NEN2580 meetrapport aanwezig. Verhuurder, danwel Mens Makelaars aanvaarden geen aansprakelijkheid voor afwijkingen in de opgegeven maten cq. plattegrond. Huurder verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te controleren.
- Mocht er door bemiddeling van Mens Bedrijfsmakelaardij B.V. voor dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u als huurder ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.
- Als makelaar zijn wij verplicht om in het kader van de Wet ter voorkoming van Witwassen en Financiering Terrorisme (Wwft) een cliëntonderzoek uit te voeren.
- De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
2017

Bedrijfshal

Oppervlakte
120 m²
Vrije hoogte
600
Vloerbelasting
1500
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, toilet
Bouwhoogte
600

Kantoorruimte

Oppervlakte
60 m²
Luchtbehandelingen
Airco
Voorzieningen
Te openen ramen
Verdiepingen
1

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein