Hoornesplein 45

Katwijk

€ 215.000,- k.k.

ALGEMENE INFORMATIE
Het betreft hier een winkel-/horecapand in het overdekte winkelcentrum Hoornespassage te Katwijk. De ruimte bestaat thans uit een bar-/caféruimte met een kleine keuken, twee toiletten en een opslagruimte. Het object is tevens zeer geschikt voor het gebruik als winkelruimte of als lunchroom. Het geheel is zowel vanuit de winkelpassage als via het aan de achterzijde liggende parkeerterrein te betreden. Boven het object bevinden zich woningen, echter het plafond is geïsoleerd tegen geluidsoverlast.

LOCATIE
Deze locatie is per eigen vervoer goed bereikbaar via de rijksweg A44, alsmede via de provinciale weg N206. Op loopafstand bevinden zich tevens diverse bushaltes.

OPPERVLAKTEN
Circa 70m² WINKEL-/HORECARUIMTE.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente Katwijk, sectie C, nummer 211 A14.

PARKEREN
In de nabije omgeving zijn er voldoende vrije parkeermogelijkheden op openbaar terrein.

BESTEMMING
Bestemming detailhandel, met de functieaanduiding horeca tot en met categorie 2, bron: Ruimtelijke Plannen. Voor alle actuele bestemmingsplannen kijkt u op ruimtelijkeplannen.nl. Bij vragen hierover adviseren wij u contact op te nemen met de betreffende gemeente.

OPLEVERING EN AANVAARDING
Oplevering en aanvaarding geschiedt in de staat waarin het zich nu bevindt (as is where is) en kan op korte termijn plaatsvinden.

VRAAGPRIJS
De vraagprijs bedraagt € 215.000,00 kosten koper exclusief btw.

KOSTEN VvE EN GEMEENTELIJKE HEFFINGEN
VvE-bijdrage 2023: € 277,50 per kwartaal.
Onroerende zaakbelasting eigenaar 2023: € 622,05.
Watersysteemheffing eigenaar 2023: € 25,22.

INTERESSE?
Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact met ons opnemen. Als u na bezichtiging interesse heeft in dit pand dan kunt u ons een koopvoorstel doen toekomen. Dit voorstel dient te voldoen aan de volgende criteria:
- Omschrijving wie u bent en wat u doet.
- Bieding en de gewenste overdrachtsdatum.
- Aanvullende informatie, zoals uw website en Kvk nummer, is altijd welkom.

BIJZONDERHEDEN
- Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.
- Er is geen NEN2580 meetrapport aanwezig. Verkoper, danwel Mens Makelaars aanvaarden geen aansprakelijkheid voor afwijkingen in de opgegeven maten cq. plattegrond. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te controleren.
- Mocht er door bemiddeling van Mens Bedrijfsmakelaardij B.V. voor dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u als koper ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.
- Als makelaar zijn wij verplicht om in het kader van de Wet ter voorkoming van Witwassen en Financiering Terrorisme (Wwft) een cliëntonderzoek uit te voeren.
- De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Overdracht

Vraagprijs
€ 215.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
1976

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Oppervlakte
70 m²
In units vanaf
70 m²
Verkoopvloer oppervlakte
70 m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
400
Horeca toegestaan
Ja
Welstandsklasse type
A2

Buitenruimte

Ligging
Wijkwinkelcentrum
Liggingskenmerk
In overdekt winkelcentrum

Vraag meer informatie aan

Deel via social media